"הטוב בעולם". צפו בראבונה של לאמין ימאל

צפו. כוכב בארסה בישל פעמיים תוך דקות בדרך ל-1:4. "בארסה תזכה באלופות"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
אחרי מחצית ראשונה רעה, לאמין ימאל הזכיר לכולנו ממה הוא עשוי. היהלום של ברצלונה בישל פעמיים ב-1:4 מול גלאטסראיי, כולל בישול מטורף במהלך שהחל בראבונה והסתיים בכדור מושלם לאנתוני גורדון. "הוא משוגע", טענו אוהדים. "השחקן הטוב בעולם". הקטאלנים היו בפיגור אך הפכו בדרך לניצחון עשירי מעשרה משחקים. 

"הוא גאון מטורף", כתב דני סנברה. "הוא הכניס כדורים גדולים, אף אחד בעולם לא יכול לעשות מה שהוא עושה. יש לברצלונה כל כך הרבה משאבים, הוא רק צריך להיות שם בשביל שהכל יתחבר".


"ימאל לא היה רחוק משער בעצמו", המשיכו באס. "הוא משחק עם עקבים, מלא ביטחון, מרגיש בנוח באחד המגרשים הקשים באירופה. אי אפשר לעצור אותו, הוא זייף ראבונה והצליח להעיף ממנו מגנים. מי עוד יכול לעשות את זה?".

"ברצלונה נכנסה לגיהנום ויצאה ממנו בריקודים", המשיכו באס. "זה היה משחק נהדר של קבוצה נהדרת. רודרי השלים 105 מסירות מ-107 ניסיונות, בלתי נתפס. הקבוצה הזאת נראית כאילו היא יכולה לזכות בליגת האלופות".

תגיות: לאמין ימאל