מתחרטת? העונה הנפלאה של המועמד למכבי תל אביב

צפו: הקשר ההתקפי, שהיה במו"מ עם הצהובים בקיץ, מככב אצל מוליכת הטבלה

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

ליגת העל עצרה לגמרי בעקבות המלחמה עם איראן, אך נראה שהיא עומדת לחזור בקרוב מאוד - וכך גם מאבק האליפות המרתק. לצד הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים, נמצאת גם מכבי ת"א, שמספקת עונה פחות טובה, כשיש לה חיסרון ברור בעמדת הקשר ההתקפי - משום שקרווין אנדרדה הצעיר שהגיע בסכום לא קטן פשוט לא מספק את הסחורה.

כזכור, בקיץ עלו לא מעט שמות כמועמדים לתפקיד ה-10 של רוני דיילה (אז של ז'ארקו לאזטיץ'), ואחד מהבולטים ביותר היה רלהבוהילה מופוקנג, הכישרון הצעיר של אורלנדו פיירטס מהליגה הדרום אפריקאית.

 

מופוקנג, או כמו שקוראים לו באפריקה - רלה, סיפק הערב (ראשון) הופעה פשוט נפלאה במדים השחורים, כשכבש שלושער נפלא לרשת של TS גלאקסי במשחק שהסתיים ב-0:6 מוחץ לקבוצתו של הקשר. צפו בשעריו בציוצים המצורפים.

 

 

 

 

 

 

כזכור, גם מכבי ת"א וגם מכבי חיפה היו מעוניינות ביהלום של הכדורגל הדרום-אפריקאי, כשהצעת שתי הקבוצות עמדה על כ-1.5 מיליון יורו על כ-75% מכרטיסו, סכום שעמד בקנה אחד עם מה שדרשה קבוצתו הדרום אפריקאית. העונה, הוא כבש שבעה שערים ובישל חמישה ב-19 משחקים בלבד בליגה. קבוצתו נמצאת במקום הראשון בליגה, כשממלודי סאנדאונס נמצאת מתחתיה עם משחק חסר ובמרחק נקודה בלבד.