חמישה מחזורים בחמש ליגות שונות יצאו הערב (שישי) לדרך, ואלה התוצאות שקיבלנו:
לוטון טאון - אברטון 1:1שתי הקבוצות נפרדו בחלוקת נקודות שלא ממש משרתת את שתיהן במאבקי ההישרדות, אך בוודאי לא את הכובענים, שנותרו מתחת לקו האדום. דומיניק קלוורט-לווין כבש ראשון בפנדל בדקה ה-24, אך שבע דקות בלבד לאחר מכן אלייז'ה אדבאיו השווה וחתם מוקדם את תוצאת המשחק.
חטאפה - אתלטיק בילבאו 2:0השחלום על ליגת האלופות עדיין בחיים, האריות מבילבאו השיגו ניצחון בקוליסאום בסימן משפחת וויליאמס, כשניקו הצעיר עשה כבוד ובישל פעמיים (27, 51) לאינייקי. יראי אלבארס הורחק בדקה ה-58 והמאמן ארנסטו ואלוורדה הורחק בדקה ה-85 לאחר שזעם על פנדל שנשרק לחטאפה, אך מייסון גרינווד החמיץ והתוצאה בכל מקרה נשמרה עד לסיום.
טורינו - בולוניה 0:0קבוצתו של טיאגו מוטה רוצה להבטיח את המקום בליגת האלופות, אך היא מתקשה לסגור עניין עם תיקו רביעי בארבעת המשחקים ורומא תוכל לצמק ממנה את הפער לשתי נקודות אם תנצח בראשון את יובנטוס. מנגד, לטורינו לא ממש נותר על מה לשחק העונה, והסיכומיים שתסיים במקום השביעי קלושים במיוחד.
הופנהיים - ר.ב. לייפציג 1:1השוורים כבר הבטיחו את מקומם בליגת האלופות עונה נוספת, בעוד הופנהיים עדיין נאבקת על הכרטיס לאירופה. בנימין ששקו נגח את היתרון לאורחת מקרוב לפני ההפסקה, אך בדקה ה-72 היא איבדה את צ'אבי סימונס שהורחק בצהוב שני. בדקה ה-90, שער של אנדריי קראמריץ' כפה חלוקת נקודות.
לאנס - לוריין 0:2סגנית האלופה עדיין נאבקת על הכרטיס לאירופה, והערב היא השיגה ניצחון חשוב מול היריבה שעלולה לסיים את המחזור במקום האחרון. אליה וואהי העלה את לאנס ליתרון בדקה ה-57 ודויד פריירה דה קוסטה חתם את התוצאה (81).