בנזמה: "מוריניו נכנס לי לתוך הראש"

צפו ב-1:3 של ריאל על ראסינג סנטאנדר. צמד לצרפתי, אדבאיור השלים. המנג'ר: "הם הבינו שאין להם סיכוי. יש לנו אלטרנטיבות לחסרונו של רונאלדו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
צפו ב-1:3 של ריאל מדריד
שנה גודל פונט א א א א
לראשונה העונה בליגה, ריאל מדריד נאלצה להסתדר אתמול (ראשון) ללא כריסטיאנו רונאלדו. ובכן, מול יריבה כמו ראסינג סנטאנדר, זאת לא חוכמה גדולה. הבלאנקוס פתחו חזק, קרים בנזמה (צמד) ועמנואל אדבאיור חגגו, ואחרי 90 דקות זה נגמר ב-1:3 סטנדרטי מול המדורגת 13 בדרך לקיזוז הפער מברצלונה ל-7 נקודות.
"פתחנו טוב וזה השליך להמשך", אמר המנג'ר ז'וזה מוריניו לאחר המשחק, "בסנטאנדר הבינו מהר מאוד שאין להם סיכוי מולנו, וראו את זה. היה לנו משחק טוב ורגוע, אהבתי מאוד את מה שראיתי".

על ההחלטה לפתוח עם שני חלוצים בשל העדרותו של רונאלדו, אמר הפורטוגלי: "כשאתה משחק עם 2 שחקנים מקדימה זה מוסיף לך אופציות בהתקפה. אין ספק שבנזמה ואדבאיור סיפקו לנו פתרונות מצויינים. זאת לא הפעם הראשונה שאני משחק במערך הזה, וזה הצליח, אבל כשכריסטיאנו יחזור נראה לי שנשוב למערך הרגיל".

קרים בנזמה, שסוף סוף מתחיל להחזיר את ההשקעה הגדולה של ריאל בו, הוסיף: "אני מרגיש הרבה יותר טוב לאחרונה. אני שחקן חדש, גם מבחינה פיזית וגם מבחינה מנטאלית. מוריניו עשה הרבה כדי להיכנס לי לראש, והוא גם הצליח".

משחק הליגה הבא של ריאל יהיה בשבת מול הרקולס. ברצלונה, שתפגוש את ארסנל ביום שלישי בגומלין של שמינית גמר הצ'מפיונס, תצא למשחק חוץ לא קל אצל סביליה.