אתלטיקו בפסגה אחרי 0:2 על לבאנטה

לפני המשחק של ברצלונה, גרימאלדו וסימאונה כבשו והעניקו ניצחון חשוב. 0:3 לראיו על סלטה ויגו

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Clive Brunskill/Getty Images)
(Clive Brunskill/Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א
אחרי הניצחון של אספניול על ויאריאל, המחזור ה-11 בלה ליגה נמשך גם היום (שבת), כאשר במשחק המוקדם אתלטיקו מדריד עלתה לפחות זמנית לפסגה עם 0:2 על לבאנטה.

לבאנטה - אתלטיקו מדריד 2:0
קבוצתו של דייגו סימאונה המשיכה במומנטום החיובי עם משחק תשישי ברציפות ללא הפסד בכל המסגרות. דווקא המארחת פתחה טוב יותר וסחטה הצלה מיאן אובלק, בעוד שער של מורטן יולמן נפסל לאחר החלטת VAR. בדקה ה-36 אלחנדרו גרימאלדו ניצל טעות בהגנת לבאנטה וכבש את שער הליגה הרביעי שלו העונה בדרך ל-0:1.
במחצית השנייה שער נוסף של אתלטיקו, הפעם של דויד האנצ'קו, נפסל בשל נבדל, ולי קאנג-אין נעצר במשקוף. ג'וליאנו סימאונה הכפיל לאחר מסירת עומק של אלכס באנה וסגר את הסיפור. אתלטיקו שמרה על שער נקי בפעם השלישית ברציפות בליגה וספגה שמונה שערים בלבד ב-11 מחזורים, בעוד לבאנטה נותרה נקודה בלבד מעל הקו האדום.
ראיו וייקאנו - סלטה ויגו 0:3
הקבוצה ממדריד רשמה ניצחון ראשון אחרי שלושה משחקים עקרים ונצמדה לסלטה ויגו במרכז הטבלה עם 12 נקודות. חורחה דה פרוטוס חלוצה של ראיו כיכב עם צמד (36 ו-55) ואונאי לופס (73) חתם את הניצחון הגדול בוואייקס.