"פושע": צפו בתיקול הברוטאלי במשחק האימון

דיווח: שחקן חטאפה סיים את העונה, בספרד תקפו: "אקט פראי וחסר אחריות"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(מתוך שידור המשחק)
(מתוך שידור המשחק)
שנה גודל פונט א א א א
ברמה הרשמית, אולי קוראים לזה משחק ידידות - אבל ידידותי זה לא היה. ביום חמישי האחרון, נפגשו מונאקו וחטאפה למשחק הכנה לעונה באצטדיון לואי השני בנסיכות. מונאקו ניצחה 0:1, אבל את תוצאת המשחק איש לא יזכור - לא כמו אירוע מסוים במהלך המשחק.

זה קרה בדקה ה-78 כאשר כריסטיאן מאוויסה, שחקנה של מונאקו, פגע ללא כדור בצורה חריפה מאוד בשחקנה של חטאפה, כריסטנטוס אוצ'ה. לאחר העבירה החריפה, מאוויסה התלונן בפני השופט שהרחיק אותו מיידית. לאחר טיפול ממושך, אוצ'ה יצא מהמגרש - והתוצאות הרסניות.
למעשה, הפציעה הזו - במשחק קדם עונה - גמרה לשחקן נבחרת ניגריה את העונה. בעקבות העבירה, אוצ'ה סבל ממספר שברים בברך ימין, מקרע ברצועות ובמיניסקוס. חטאפה הודיעה כי אוצ'ה סובל מפציעה משמעותית, וההערכות הן שהוא לא יוכל לשחק במשך שנה שלמה.

העיתונאי הספרדי אלברט אורטגה זעם על התיקול: "מאוויסה הלך ישירות לשוק של אוצ'ה. אתה לא יכול ללכת ככה לכדור, אם המטרה שלך היא לפגוע בשחקן יריב. זהו אקט פראי. חסר אחריות. פעולה שגורמת לשחקן לא לשחק במשך עונה שלמה, ונראה מה זה אומר לגבי המשך הקריירה שלו. למאוויסה אסור לשחק עד שאוצ'ה יחלים".

אוצ'ה בן ה-23 נולד בניגריה והחל לשחק באופן מקצועני בספרד, הוא עבר לחטאפה ב-2024 ובעונה החולפת הושאל לקריסטל פאלאס מאנגליה, שם לא הותיר חותם משמעותי. העונה הוא חזר לקבוצת האם הספרדית, והתכניות לקריירה נקטעות באופן משמעותי.