המחזור ה-35 בליגה הספרדית המשיך היום (שבת), כאשר לאורך היממה נערכים ארבעה משחקים. בראשון, אלצ'ה ואלאבס נפרדו ב-1:1, כאשר האחרונה עדיין מתחת לקו האדום, ולאחר מכן סביליה גברה 1:2 על אספניול וממשיכה לברוח מהקו. בהמשך, אתלטיקו מדריד הפסידה 1:0 לסלטה ויגו.
סביליה - אספניול 1:2
כמה צפופה הליגה הזו תלמד העובדה הבאה: הניצחון של סביליה הזניק אותה 5 מקומות קדימה והיא מדורגת במקום ה-12 עם 40 נקודות, שלוש בלבד מעל הקו האדום. אספניול סוגרת 18 משחקים ללא ניצחון (!) והיא מדורגת במקום ה-15. טייריס דולאן (54) כבש ראשון, אבל קסטרין (82) ואקור אדמס (90+1) העניקו לאנדולסים את הניצחון היקר.
אלצ'ה - אלאבס 1:1
אחרי מחצית ראשונה עם לא מעט הזדמנויות אך ללא גולים, קיבלנו את השער הראשון בדקה ה-51 - כאשר טוני מרטינס דייק מהנקודה הלבנה. 21 דקות לאחר מכן, אלברו רודריגס קבע שוויון וחלוקת נקודות. העונה, הליגה הספרדית היא אחת המותחות שראינו בשנים האחרונות, ולראייה - אלאבס נמצאת במקום ה-18 עם 37 נקודות, בעוד אלצ'ה במקום ה-12 עם 39 נקודות. המרחק בין הקו האדום למקום ה-7 שמוביל לאירופה עומד על 7 נקודות בלבד.
אתלטיקו מדריד - סלטה ויגו 1:0
אחרי מחצית ראשונה מאופסת, שער בודד של בורחה איגלסיאס, שהקפיץ בצורה אומנותית מעל יאן אובלק, העניק לגליסיאנים את הניצחון היקר. סלטה פותחת פער של 6 נקודות מהמקום השביעי והיא קרובה להבטיח את הכרטיס שלה לליגה האירופית. אתלטיקו תסיים עונה עגומה מבחינתה, ככול הנראה במקום הרביעי.