במומנטום רע: לאציו סיימה ב-1:1 עם קומו
טשאונה ספג שני צהובים בהפרש של דקה. קוטרונה מחק יתרון של דיא
המאבק בצמרת הליגה האיטלקית רותח ומי שהייתה עד לא מזמן חלק ממירוץ האליפות הייתה לאציו. כעת, אפשר להגיד שהסיכוי שלה לרוץ עד הסוף נמוך במיוחד אחרי 1:1 ביתי מול קומו ושלושה משחקים ללא ניצחון שהרחיקו אותה משמעותית מהפסגה.
אחרי ה-2:0 בדרבי לרומא, לאציו הייתה חייבת ניצחון כדי להרגיע מעט את האוהדים וזה גם היה נראה לא רע בכלל במחצית הראשונה. הנשרים לחצו גבוה ובדקה ה-34 הצליחו לחטוף כדור מאלברטו מורנו קרוב לרחבה. מתאו גונדוזי מצא את בולאייה דיא פנוי ומשם הדרך לרשת הייתה קצרה.
עם זאת, בדקה ה-57 הגיע הרגע ששינה את המשחק. לום טשאונה ספג שני צהובים בהפרש של דקה, שניהם על כניסות חריפות והותיר את לאציו בעשרה שחקנים. קומו אמרה תודה ובדקה ה-72 פטריק קוטרונה הגיע להרמה טובה של גבריאל סטרפזה והבקיע מקרוב את שער השוויון.