לאחר שנכלל לראשונה בקריירה בסגל הקבוצה הבוגרת, אוריין גורן בן ה-17 חזר אמש (שבת) לברצלונה אתלטיק ואף בישל ב-1:2 מול ארנדו. הקבוצה במקום הראשון בליגה הספרדית הרביעית, כשגורן היה היחיד מבין שחקני הקישור וההתקפה שהשלים משחק מלא, בו אף היה מעורב בשער.
"אוריין אחד מהשחקנים הכי טובים של ברצלונה ב' העונה", נכתב בספרד. "השילוב שלו עם המגנים מצוין, לא פחות". בחשבון הפולני La Masia Polska אמרו ש"הריצות שלו לעומק מצוינות, הוא סחט בעיטה חופשית על סף הרחבה".
"גורן היה בין המצטיינים", המשיכו בספורט הקטאלני. "היו רגעים בהם הוא הראה כמה הוא מוכשר במשחק מלא אנרגיה. התפקיד כקשר מעט יותר קדמי עושה לו טוב". הישראלי הצעיר עשוי להיכלל בסגל למשחק מול אסטון וילה באלופות, כשהמשחק הבא של ברצלונה אתלטיק יהיה בראשון מול מנרסה.