"לא הגיוני": הביקורת והציון שקיבל מנור סולומון

בווסטהאם ביקרו את הישראלי: "נסיונות חסרי תועלת. הפנים שלו אמרו הכל"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
מנור סולומון ו-ווסטהאם נכנעו אמש (שבת) 3:2 לדניאל פרץ וסאות'המפטון במשחק בו הישראלי פתח, אך לא הצליח להרשים ופינה את מקומו בדקה ה-63. ביום שאחרי, בממלכה מבקרים את הישראלי.

"ההחלטה לפתוח עם סולומון על חשבון אדווין אוסטבו לא הייתה פופולרית, ובהמשך גם התבררה כהחלטה לא הגיונית" נכתב ב-Hammers News, "בפעם המי יודע כמה העונה, לפחות ככה זה הרגיש, האקס של לידס העביר את אחר הצהריים בנסיונות חסרי תועלת לפתוח דלת נעולה, בזמן שהיה צורך במנעולן מומחה. 
"מנור סולומון היה אמור להיות המפתח של ווסטהאם מול קבוצות שמתגוננות בקו הגנה נמוך", המשיכו, "במקום זאת, השחקן שפרח בלידס ממשיך להיראות חסר אונים. ולחשוב שאוהדי לידס האמינו שווסטהאם ביצעה 'מהלך גאוני' כשהחתימה אותו לפני שלושה חודשים. הוא היה חלש מאוד, והוא חייב להשאר על הספסל בשבוע הבא. זה זועק, אי אפשר שלא לשמוע את זה".

בהמשך נכתב: "כשהוא ירד לספסל הבעת הפנים שלו אמרה הכל - מצחו היה מכווץ והוא מלמל לעצמו. הוא נראה מדוכדך ומיואש כמו אדם שאיבד שטר של עשרה ליש"ט, חשב שמצא שטר של חמישה ליש"ט רק כדי לגלות שמדובר בכסף של מונופול".

בינתיים גם באתרים שמחלקים ציונים מבקרים את סולומון ובזמן ובאתר claret and hugh הוא קיבל ציון 2, שם נכתב: "הפעולה הראשונה שלו במשחק הייתה לספוג כרטיס צהוב בדקה ה-17. לא הייתה לו שום השפעה על המחצית הראשונה. מפתיע שהוא בכלל עלה למחצית השנייה כשאוסטבו יושב על הספסל. ביצע כמה פריצות שהובילו למבוי סתום, אך היה חסר יעילות. הוחלף בדקה ה-62". במקביל, ב'יאהו' קיבל סולומון ציון 4.