מחפשת מחליף לארד? התוכנית של סטיאווה

הנשיא ג`יג`י בקאלי הצהיר: "נמאס לי להמר על שחקנים. נחזק את הקישור"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto via Getty Images)
(Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto via Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א

האם עפרי ארד בדרך החוצה מסטיאווה בוקרשט? הקשר הישראלי עושה חיל בשנים האחרונות, ואחרי שכיכב במדי קייראט הקזחית, עבר ארד לקבוצה הרומנית - שם עדיין לא הצליח להטביע את חותמו.

כעת, ברומניה מדווחים שבמועדון הפאר מתכננים לבצע מהפכה של ממש, להשקיע סכומי כסף גדולים מאוד, ובין היתר לחפש שחקן בעל שיעור קומה בעיקר לעמדת הקשר האחורי - זו שארד מאייש כיום.


"עמדת הקשר האחורי צריכה פתרון", כתבו ברומניה וציטטו את הבעלים, ג'יג'י בקאלי. "אנחנו נצטרך לחזק משמעותית את הקישור. אני כבר לא עומד לשלם חצי מיליון יורו, אלא 3 או 4 מיליון. אני לא יכול לחכות ולהמר על שחקנים".

אחד מהמועמדים המובילים שהוזכרו הוא קשרה של פוליסיה ז'יטומיר, לינדון אמרלאו ושווה כ-2 מיליון יורו לפי טרנספרמרקט. עוד טרם ברור אם הקבוצה הרומנית מראה לארד את הדלת החוצה, אך בהחלט לא מדובר בחדשות טובות עבורו.