33 דקות לגלוך, אייאקס נכנעה 2:1 לטוונטה

הישראלי עלה כמחליף, 90 דקות ללמקין מנגד. 0:1 לחלאיילי וסן ז`ילואז`

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
למקין מתקל את גלוך (Getty)
למקין מתקל את גלוך (Getty)
שנה גודל פונט א א א א

במקביל לחזרה של ליגת העל שלנו, הנציגים שלנו בעולם המשיכו לייצג אותנו גם הערב (שבת), כאשר במוקד המשחקים של אוסקר גלוך, ענאן חלאיילי ואלי דסה, ועוד לא מעט ליגיונרים.

* אחרי שאיבד לחלוטין את מקומו בהרכב, אוסקר גלוך שותף הערב לפרק זמן משמעותי יותר כאשר עלה בדקה ה-57 כמחליף באייאקס, אבל לא מנע מהקבוצה המאכזבת של אוסקר גרסיה הפסד 2:1 לטוונטה, אצלה פתח סתיו למקין בהרכב ואף השלים 90 דקות. שני הישראלים סיימו את המשחק עם כרטיס צהוב.

* ענאן חלאיילי פתח בהרכב סן ז'ילואז והשלים 90 דקות בניצחון 0:1 על סט. טרוידן במחזור הראשון של הפלייאוף העליון. האלופה ממשיכה להוביל את הטבלה בבלגיה.

* אביאל זרגרי נכנס בדקה ה-66 בהפסד של הרמנשטאדט  2:0 בחוץ לאוצלול גלאץ במחזור השלישי של הפלייאוף התחתון בליגה הרומנית. הקבוצה של הישראלי מתחת לקו האדום, מרחק נקודה ממבחנים וחמש נקודות מהאיזור שמבטיח הישארות.

* ניקיטה סטוינוב השלים 90 דקות ב-1:1 של דינמו בוקרשט בחוץ מול ארג'ש בפלייאוף העליון ברומניה. קבוצתו במקום השישי, מרחק שש נקודות מהפסגה.

* גוני נאור פתח בהרכב לאריסה והוחלף בדקה ה-78, קבוצתו הפסידה 3:1 לאסטרס טריפוליס בפתיחת הפלייאוף התחתון ביוון, הפסד שמסבך מאוד את לאריסה במאבקי ההישארות בליגה.

* 90 דקות וכרטיס צהוב לשון וייסמן בהפסד 2:1 של בלאו לינץ נגד גראצר בליגה האוסטרית.

*דור תורג'מן ועילי פיינגולד השלימו 90 דקות בניצחון 0:3 של ניו אינגלד רבולושן על מונטריאול החלשה. המגן רשם משחק טוב וכמעט בישל, בעוד החלוץ לא הגיע להרבה מצבים.