בישול לנאתכו ב-2:5 המוחץ של פרטיזן בלגרד

ליגיונרים: בישולים ליוספי וגנדלמן, שער לקייס גאנם. 80 דקות לנחמיאס

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
ממשיך ביכולת. נאתכו (GETTY)
ממשיך ביכולת. נאתכו (GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
גם הליגיונרים שלנו שבו מפגרת הנבחרות, ולא מעט מהם משחקים היום (ראשון) ברחבי הגלובוס, כשבמוקד - דרבי ישראלי באוקראיניה.

תומר יוספי בישל בדקה ה-80 את שער הניצחון של פוליסיה ז'יטומיר ב-0:1 על קריוובס בליגה האוקראינית. הקשר עלה מהספסל בדקה ה-63, כאשר מנגד בר לין פתח בהרכב של המפסידה והוחלף בדקה ה-64.

עדן קארצב השלים 90 דקות בהפסד 2:1 של שנז'ן מול דליאן בליגה הסינית. עמרי גנדלמן מצידו בישל א ת השער שהעלה את גנט ל-1:2 על אנטוורפן בליגה הבלגית.

במשחקים המאוחרים יותר, קייס גאנם כבש את הראשון ב-0:2 של שריף טירספול על פטרוקוב, כשבטורקיה 90 דקות לדיא סבע בניצחון 1:2 של אמדספור על פנדיקספור בליגה הטורקית השנייה. בבולגריה, עידן נחמיאס רשם 80 דקות ב-1:1 של לודוגורץ מול לוקומוטיב פלובדיב.

ביוון, ג'ואל אבו חנא השלים 90 דקות והישאם לאיוס הוסיף 58 משלו בהפסד 1:0 של לבדיאקוס לא.א.ק אתונה. בסרביה, ביברס נאתכו המשיך ביכולת הנהדרת, הפעם עם בישול ו-25 דקות על הדשא ב-2:5 המוחץ של פרטיזן על ספרטק סובוטיצ'ה.

תגיות: ליגיונרים