הראשון לדבר. נייט (GETTY)
מא שנודע כי תפגוש את נבחרת ישראל פעמיים, הכותרות בתקשורת האירית לא מפסיקות לעסוק במשחק ובקריאות לשחקני הנבחרת להחרים את ההתמודדות. עם זאת, אמש (חמישי) לראשונה שחקן מהסגל האירי אמר בקולו שלו את הדברים.
ג'ייסון נייט, שחקן נבחרת אירלנד שאמור לפגוש את ישראל בעוד יומיים, יצא לתקשורת אחרי ההפסד 1:0 של האירים לקוסובו ותקף: "זה קשה. אני לא חושב שהמשחק הזה צריך לקרות, אבל הוא קורה ואנחנו צריכים להתמודד עם זה".
"אנחנו עוד נדבר על זה לעומק ונבין את המשמעויות של זה, נבין מה אנחנו חושבים כנבחרת אחת. זה נושא שיחה משמעותי באירלנד. עד עכשיו התרכזתי במשחק נגד קוסובו ובמשחקים בצ'מפיונשיפ באנגליה, אבל ידעתי שיגיע הרגע ונצטרך לחשוב ולדבר על זה".
"אני שחקן מנוסה, אבל גם אני לא הייתי במצב כזה בעבר. אני רוצה להאמין שיש לי עור עבה ואני יכול לעבור את רוב הדברים וזה מה שאני אנסה לעשות. אנסה להתרכז בכדורגל כמה שאני יכול". חשוב לציין, לפני ארבעה חודשים אירלנד שיחקה נגד קטאר במשחק ידידות, אך אף שחקן אירי לא הביע את מורת רוחו אז.