ברדה: רוצים לסיים את הקמפיין עם טעם טוב

הנבחרת התאמנה לראשונה במלטה לקראת המשחק האחרון במוקדמות יורו 2012. החלוץ: "עדיין מדובר במשחק רשמי"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

נבחרת ישראל סיימה הערב (ראשון) את האימון הראשון על אדמת מלטה לקראת המשחק האחרון בקמפיין מוקדמות יורו 2012 מול נבחרת מלטה (שלישי, 19:00) באצטדיון הכדורגל המקומי.

היום נערך האימון במגרש האימונים הצמוד לאצטדיון, במזג אויר קריר, כך שחלק מהשחקנים אף חבשו כובעי צמר לראשם ובשעות אחר הצהרים ירד גשם.

במהלך האימון תרגל המאמן לואיס פרננדס הנעת כדור ולחץ על הכדור, כשלנבחרת הצטרף והתאמן גם דודו אוואט שיהיה הקפטן במשחק.

אליניב ברדה אמר לאתר ההתאחדות: "נכון שזה משחק לפרוטוקול וחבל שכך, אבל אסור לשכוח שמדובר במשחק רשמי של הנבחרת ואסור לנו לזלזל במשחק כזה. לזכותו של לואיס ייאמר כי הוא רציני ומקצוען עד הרגע האחרון. הוא לא מוותר באימונים והכל נעשה פה בצורה רצינית ומקצועית.

"ברור שאם התוצאות היו טובות יותר, אז גם האוירה היתה שונה", הוסיף חלוצה של גנק, "אבל אנחנו צריכים לעשות הכל כדי לנצח ולסיים את הקמפיין בטעם מתוק".