בן שהר הוזמן לסגל הנבחרת במקום דמארי

לואיס פרננדס הזמין את חלוצה של אוקזר לקראת המשחק האחרון במוקדמות היורו בשבוע הבא במלטה. דני בונדר שכבר הגיע ארצה: "רוצים לסיים עם טעם טוב"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי

Getting your Trinity Audio player ready...
זכה מן ההפקר? בן שהר
זכה מן ההפקר? בן שהר
שנה גודל פונט א א א א

מאמן נבחרת ישראל, לואיס פרננדז החליט לזמן את חלוץ אוקזר, בן שהר, לקראת המשחק האחרון במוקדמות יורו 2012 בשבוע הבא במלטה. שהר הוזמן במקום חלוצה של הפועל תל אביב, עומר דמארי, שנפצע בקרסולו ושוחרר היום (שלישי) מהסגל לאחר בדיקה. הנבחרת תמנה 21 שחקנים ותמריא למשחק החוץ בתחילת השבוע הבא, אחרי צום יום הכיפורים. מחר יחלו ההכנות למשחק במתכונת של שני אימונים ביום.

המגן הימני, דני בונדר, שעשוי לפתוח מול המלטזים בתור בלם, כבר נחת בארץ הקודש יחד עם ליגיונרים נוספים כמו גילי ורמוט שחוזר לנבחרת. בונדר אמר מיד עם הגעתו: "אנחנו רוצים לסיים את הקמפיין בטעם מתוק וזה אומר אך ורק ניצחון, למרות שהסיכויים לעלות לא קיימים, נבוא כמו גברים כדי לנצח במלטה".

מהמשחק, שצפוי להיות האחרון של הצרפתי בתור מאמן הכחולים לבנים והוא בעצם חסר חשיבות, ייעדרו גם קשרה של ארסנל, יוסי בניון (פציעה), וחלוצה של קייזרסלאוטרן איתי שכטר, שיחגוג בחתונת אחיו.

סגל הנבחרת: דודו אוואט, אריאל הרוש, גיא חיימוב, דני בונדר, רמי גרשון, איציק כהן, טאלב טוואטחה, דור מלול, ניר ביטון, ביבראס נאתכו , בירם כיאל, אייל גולסה, גילי ורמוט, מאור בוזגלו, תומר חמד, בן שהר, ליאור רפאלוב, אלמוג כהן, דודו ביטון, אליניב ברדה, טל בן חיים.