גרימברג כבש, 1:4 למכבי חיפה על ראשל"צ

צפו בתקצירי הנוער: ניצחון מרשים לירוקים, חדרה הביסה את ב"ש עם שביעייה

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
לצד פתיחת העונה בליגת העל לבוגרים, ליגת העל לנוער המשיכה היום (שבת) עם שלושה משחקים נוספים. במוקד העניינים: מכבי חיפה רשמה ניצחון מרשים על ראשל"צ, בעוד הפועל ב"ש ספגה תבוסה קשה מול חדרה.

מכבי חיפה - הפועל רעננה 1:4
הירוקים העלו בהרכב את אדם גרימברג שיכול היה להיות גם בסגל הבוגר מול ר"ג והם קיבלו ממנו שער יתרון בדקה ה-26. כרבע שעה לתוך המחצית השנייה היתרון הוכפל מרגליו של נועם אלוק שסיים מתפרצת קטלנית.

בדקה ה-75 יונתן גולן עוד צימק את התוצאה והפיח רוחות של תקווה אצל האדומים, אבל שערים של ליאם לוסקי בדקה ה-77 ונועם גולדנברג עם טיל בדקה ה-85 חתמו את תוצאת הסיום בדרך לניצחון. צפו בנגן הווידאו למעלה.

הפועל חדרה - הפועל באר שבע 1:7
חגיגה של החדרתים על הדרומיים. מסכת השערים החלה בדקה ה-14 על ידי עופר מינץ, כשארבע דקות לאחר מכן רפאל בן ציון הכפיל את היתרון. החגיגה במחצית הראשונה המשיכה גם עם שני שערים נוספים, אחד נוסף של בן ציון שהשלים צמד ועוד אחד של מואמן קבהא. לפני הירידה להפסקה, יגל חדד צימק את התוצאה.

במחצית השנייה התצוגה הפכה ללא נעימה. בדקה ה-51 קבהא השלים צמד משלו ועשר דקות לאחר מכן הוא גם הוסיף עוד אחד לשלושער גדול. בדקה ה-86 אלון פלג חתם את התבוסה עם כדור חופשי נהדר. צפו בניצחון המוחץ>>>
הפועל ראשון לציון - בית"ר ירושלים 2:0
בית"ר עלתה ליתרון בדקה ה-58 מרגלי מיכאל וקנין, שניצל יציאה רעה של שוער ראשל"צ. בדקה ה-76 רותם האיקלי חתם את תוצאת הסיום עם שער משלו, בדרך לניצחון של הקבוצה מהבירה. צפו בתקציר>>>