טל בניה תובע את מכבי אום אל פאחם

המאמן, שהשיג 7 נצחונות ב-8 המשחקים שלו, דורש 285 אלף שקלים, מאחר ולטענתו אולץ לעזוב את המועדון.

מערכת אתר ערוץ הספורט ודאבל פס

Getting your Trinity Audio player ready...
טוען שאולץ לעזוב, טל בניה (באדיבות דאבל פס)
טוען שאולץ לעזוב, טל בניה (באדיבות דאבל פס)
שנה גודל פונט א א א א

טל בניה, שהחל את העונה כמאמן מכבי א.א.פאחם מוליכת ליגה א' צפון ואף צבר עימה 7 ניצחונות ב-8 משחקים, הגיש היום (חמישי) תביעת בוררות נגד הקבוצה בסך של 285 אלף שקלים, מאחר ולטענתו אולץ לעזוב את המועדון.

התביעה כוללת דרישה לתשלום מלוא שכרו עד סוף העונה, מענק עלייה, תמורה עבור האופציה בשנה הבאה ופיצוי על פגיעה בשמו הטוב. מקורבים לבניה מסרו כי: "בניה מוערך מאוד בא.א.פאחם על ידי השחקנים, ההנהלה וקהל האוהדים. הוא השכיל לבנות קבוצה מאוזנת שהתחילה דרכה מאפס לאחר עזיבה של יותר מעשרה שחקנים, תוך שילוב ותיקים כמו רמי עמר, אופיר חלוואני, גיא צרפתי, אשרף סולימאן וסאלח חאג' ועם צעירים מבטיחים כמו איימן חטיב, תאמר טאטור ורוברט ארחיל. רוב השחקנים שהצטרפו עשו זאת עקב מינויו למאמן. בניה אולץ לעזוב למרות שניצח 7 מתוך 8 משחקים ומאז שעזב לא הגיעו להסדר כספי עמו".

עורכי דינו של המאמן, שחר גרינברג ואמיר קרביץ: "טל מאמן מקצועני וחסר פשרות בכל הנוגע לעבודה. לא בכדי הוא הכניס לחוזהו סעיף אשר על פיו הוא יהיה הסמכות המקצועית הבלעדית וכל החלטה שלא על דעתו הינה הפרת חוזה ותו לא. בנסיבות שנוצרו, כאשר התקבלו החלטות מקצועיות מאחורי גבו, לא נותר לו אלא לסיים את תפקידו".

מהנהלת מכבי א.א.פאחם נמסר בתגובה: "טל בניה לא עמד בלחץ ועזב את האימון באמצע. מי שהעביר את האימונים במשך אותו שבוע היה הקפטן סאלח חאג'. באותו זמן בניה, שכעס שהשחקן ראהד ג'ברין עזב לטובת מ.ס.א.א.פאחם, הגיב בצורה חד צדדית והפקיר את הקבוצה. הוא עשה לנו נזקים גדולים ובגלל הדרך שבחר נכנסנו למשבר עד שהגיע המאמן אבי סבג. אין לנו ספק שהוא יפסיד את התביעה".

סיפורים נוספים באתר 'דאבל פס'