ליאור הרשקו חתם בהפועל ירושלים

פורוורד נבחרת הנוער מצטרף בחוזה ל-4 שנים ויושאל לאליצור שומרון מהליגה הלאומית

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
הפועל ירושלים הודיעה היום על החתמתו של פורוורד נבחרת הנוער של ישראל ליאור הרשקו (18, 2.01 מ') על חוזה ארוך טווח של ארבע שנים, עד לסוף עונת 2029/30. 

בעונה הקרובה יושאל הרשקו לאליצור שומרון מהליגה הלאומית, שם ימשיך את תהליך ההתקדמות המקצועית שלו, ובמקביל גם יעבוד באופן שוטף עם הצוות המקצועי של האדומים מהבירה.
הרשקו, בוגר מחלקת הנוער של עמק חפר, נחשב לאחד הכישרונות המבטיחים בדור הצעיר של הכדורסל הישראלי. בקיץ האחרון שימש כקפטן נבחרת הנוער של ישראל באליפות אירופה, ובשבע הופעות בטורניר העמיד ממוצעים של 6 נקודות, 7.3 ריבאונדים ו-2 אסיסטים למשחק.

המנהל המקצועי, דן שמיר: "ליאור הוא אחד השחקנים המוכשרים והמעניינים בשנתון שלו, ואנחנו מאמינים מאוד בפוטנציאל שלו. כחלק מהתפיסה המקצועית שלנו, אנחנו מסתכלים לא רק על העונה הקרובה, אלא גם כמה שנים קדימה. חשוב לנו להמשיך ולצרף אלינו את הכישרונות הצעירים והמבטיחים, ולבנות עבורם מסלול שיאפשר להם להתפתח ולהפוך בעתיד לשחקנים משמעותיים בהפועל".