מילטיץ` חשף: הסיבות שהובילו אותו לי-ם

הסנטר סיפר בראיון לתקשורת הסרבית: "רצו אותי כבר בינואר, וזה לא קרה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Mateusz Birecki/NurPhoto via Getty Images).
(Photo by Mateusz Birecki/NurPhoto via Getty Images).
שנה גודל פונט א א א א
אחרי שנים של אכזבות ביבשת, הפועל ירושלים רוצה ללכת בגדול: הקבוצה של מתן אדלסון, עם המאמן החדש סשה אוברדוביץ', בנתה העונה סגל שאפתני במיוחד - במטרה לזכות ביורוקאפ ולהגיע ליורוליג בעונה הבאה. אחד השחקנים שהצטרפו לסגל היה הסנטר דושאן מילטיץ' - שהגיע אחרי שנתיים באל ריעאדי מלבנון.

מילטיץ' סיפר בראיון לסרביה על הסיבה שבגללה בחר בהפועל ירושלים: "חיפשתי את האפשרות הטובה ביותר עבורי", הוא אמר. "קלוז' היתה אפשרות, אבל רציתי לצעוד קדימה ולהציב בפניי אתגר חדש. הפועל היא קבוצה מאוד שאפתנית, המועדון מאורגן היטב".
"אחת הסיבות שבחרתי היא, בוודאי, סשה אוברדוביץ'. העובדה שהוא הראה רצון לשתף פעולה, אני מאוד אהבתי את זה וזו היתה אחת הסיבות שחתמתי. זה מועדון שרוצה לצמוח, שלא רוצה לעצור ביורוקאפ ויש לו את היכולות והרצון. הוא הכיר בפניי את הקבוצה, איך הוא רואה אותי, מה התפקיד שלי. אני לגמרי מרוצה. לא יכול לחכות לעבוד ביחד".

"הם רצו לצרף אותי כבר בתחילת השנה (האזרחית), אבל זה לא קרה. בחרתי לשחק בהפועל בקיץ, הם הראו לי שהם רוצים אותי ומאמינים בי. אני מאמין ששחקן צריך ללכת איפה שרוצים אותו".

בנוסף, הוא התייחס גם לעובדה שירושלים תארח את משחקיה ביורוקאפ בסרביה: "אני שמח שאוכל להיות בסרביה קצת. הייתי 12 חודשים מחוץ למדינה, בקושי בבית, אז יהיה נהדר להיות עם המשפחה ועם הקהילה שלי".