לא יחזור? הקבוצה שבמו"מ מתקדם עם בונזי קולסון

דיווח: אקס מכבי שמחזיק בבייאאוט נמוך מפנרב`חצה, בדרך ליעד חדש באירופה

מערכת אתר ערוץ הספורט

תגיות: יורוליג

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

אחרי שנדחק לקצה הרוטציה במאני טיים של העונה הקודמת והעונה הנוכחית, בונזי קולסון עשוי לעזוב בקיץ הקרוב את פנרבחצ'ה. מכבי ת"א רוצה להחזיר את השחקן שעזב אותה בקיץ 2024 כשהצטרף לטורקים, אך היא לא היחידה שמעוניינת בפורוורד.

כזכור, על פי דיווחים מי ששוקלת לצרף את השחקן בקיץ הקרוב היא לא אחרת מאולימפיאקוס, אלופת אירופה. זאת מכיוון שהיא איבדה את אלק פיטרס, ממצטייני הפיינל פור, שיעבור למילאנו. היוונים מחפשים פורוורד אחר עם קליעה שיוכל להוות גיבוי בעמדות 3-4, ולפי דיווח שעלה היום (שבת) ביוון, קולסון כבר במשא ומתן מתקדם עם הקבוצה מפיראוס.

כידוע, לפנרבחצ'ה אמנם אופציה לעונה הבאה על קולסון, אך קבוצה שתרצה להחתימו תצטרך לשלם בייאאוט נמוך בסך 200 אלף דולר. החוזה עצמו יצטרך להיות שמן הרבה יותר, שכן בשנתיים אצל הטורקים הוא מרוויח 3 מיליון דולר בסך הכל. 

קולסון, שבעונה האחרונה שלו במכבי ת"א העמיד ממוצעים של 12.6 נקודות ו-5.3 ריבאונדים ביורוליג, העמיד בעונה החולפת ממוצעים של 7.1 נקודות לצד 3 ריבאונדים עם 48.5% מחוץ לקשת (רביעי ביורוליג העונה). בליגה הטורקית הוא איבד את מקומו ברוטציה ולא קיבל הזדמנות מאז אפריל ועד למשחק האליפות אמש.