קטש עדכן: מצבו של קלארק לפני חצי הגמר

מאמן מכבי ת"א אחרי ה-0:2 על ב"ש: "יש קבוצות במומנטום טוב יותר מאיתנו"

רותם פלדברג
רותם פלדברג
Getting your Trinity Audio player ready...
(אודי ציטיאט)
שנה גודל פונט א א א א

הצעד הראשון הושלם. מכבי ת"א הביסה 83:108 את הפועל באר שבע/דימונה ועלתה היום (רביעי) לחצי גמר ליגת העל בכדורסל. בסיום, המאמן עודד קטש סיכם בהרחבה.

קטש אמר: "לקח לנו 14-15 דקות להכנס לעניינים הגנתית. אני מרוצה מאוד מהגישה. לא היינו מספיק מרוכזים בהתחלה, הם קלעו זריקות שאפשר לחיות איתן. כששיחקנו נכון, גם התקפית, עשינו את ההתאמות שלנו. אני מאוד מרוצה. צריך לראות את מי נקבל בחצי הגמר, זה לא יהיה קל, לא משנה מול מי. הרצליה וחולון שונות מאוד אחת מהשנייה, נצטרך להמתין ואז נהיה מוכנים. אני מקווה שג'ימי קלארק ישחק בחצי הגמר. הוא אמור לערוך אימון ראשון ללא מגע בשישי. נראה איך הוא ירגיש ונתקדם משם".


"עברנו עונה מורכבת וקשה עם הרבה פציעות, עכשיו יש פציעות קטנות", המשיך המאמן. "רוצים לסיים את השנה כמו שצריך. אנחנו לא במצב הכי טוב שלנו אם בוחנים את כל העונה. אנחנו לא הקבוצה היחידה שחווה את זה, יש קבוצות שבמומנטום טוב יותר מאיתנו. צריך לקוות שכולם יהיו בריאים".

ג'יילן הורד הוסיף: "התחושה טובה. אני חושב ששיחקנו משחק יותר טוב מהמשחק הראשון, אני מרוצה מהדרך בה נראנו היום. המנוחה לפני המשחק השני עזרה, למדנו איך לשחק מול הפועל באר שבע. היה משחק טוב מאוד עבורנו. אני שמח שאני יכול להיות שם בשביל הקבוצה שלי. זכייה באליפות תהיה מדהימה, בטח אחרי מה שקרה בשנה שעברה. אנחנו מוכנים לכל יריבה בחצי הגמר".

מאמן הפועל ב"ש יניב רבינס: "אני רוצה להודות לצוות שלי שעזר מאוד בתקופה הקצרה הזאת. קיבלתי גב בשבועות האחרונים, היה ממש כיף לעבוד ככה. אני רוצה להגיד תודה לכולם ולהפועל באר שבע. עכשיו לגבי המשחק - רצינו שזה יראה אחרת. הפסדנו על הרגלים, אגרסיביות. היינו שם טקטית והגנתית, הם לקחו 13 ריבאונדי התקפה ואנחנו שלושה. זה מה שהכריע את המשחק, בין היתר. קשה לרדוף אחריהם".

בהמשך, רבינס דיבר על התקופה בב"ש אחרי עידן רמי הדר: "החלפנו חלק מרכזי בקבוצה. היינו איתו ב-200%, בסוף? אני והצוות אישית הבנו שזה המצב הנתון, אין שינויים ושצריך להיות הכי חיוביים שאפשר".