גורם במכבי: "אין להפועל ב"ש מה להפסיד"
הצהובים מתכוננים למשחק השני: "הם משוחררים, נצטרך להראות שפת גוף אחרת"
אושיי בריסט (דני מרון)
בדרך לחצי הגמר? מכבי תל אביב תתארח הערב (רביעי, 18:30, 5SPORT) אצל הפועל ב"ש דימונה למשחק השני בסדרה. הצהובים יקוו להשלים את העבודה הערב, ולהימנע ממשחק שלישי ומכריע.
הטירוף התחיל. לחצו ל-5 חבר'ה - משחק ניחושי תוצאות המונדיאל של ערוץ הספורט בשיתוף מקדונלד'סהצטרפו לפנטזי מונדיאל של "בנק יהב" וערוץ הספורט
מכבי אמנם לא הייתה במיטבה במשחק הראשון, אך הקבוצה עדיין ניצחה את המשחק ביתרון דו ספרתי, והוליכה לאורך כל דקות המשחק. האדומים היו קרובים לרגעים משמעותיים (בעיקר ברבע השלישי), והצליחו "להציק" לצהובים לאורך 30 הדקות הראשונות.
גורמים במכבי טענו לקראת המשחק השני: "ב"ש קבוצה טובה ומסוכנת, היא לא נותנת להרגיש בנוח. אין להם מה להפסיד, לפעמים לשחק בתחושה כזאת משחרר".
האורחת תקווה להיות מעט יותר נינוחה הערב, לאחר שהייתה לחוצה במשחק הראשון. העובדה שמדובר בסדרה של 3 משחקים מקשה, כאשר ברור לכולם שיש פחות מרווח לטעויות. "רוצים לראות יכולת טובה יותר היום, שפת גוף אחרת. אסור לנו להסתבך", אמרו במועדון.