התקרבות בשיחות בין איתן בורג להפועל י-ם

המחלוקת: האם יגיע העונה או בעונה הבאה. במקביל, צוף בן משה הוזכר כמועמד

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

הפועל ירושלים ממשיכה לחפש אחרי חיזוק ישראלי, ומאחורי הקלעים מתרחשים מספר מהלכים. כפי שנחשף בערוץ הספורט, הקבוצה רוצה מאוד לצרף את איתן בורג, שעזב את מכללת טנסי. 

ביממה האחרונה חלה התקרבות גדולה במגעים בין ירושלים לבורג, כשעיקר המחלוקת היא האם יצטרף כבר העונה, או שמא הסיכום יהיה רק החל מהעונה הבאה. האדומים רוצים שיגיע כבר עכשיו לחזק את הקבוצה, כשהשחקן מתלבט ובכל מקרה כרגע נותן עדיפות לי-ם על פני ההתעניינות מהפועל ומכבי ת"א. בכל מקרה, בורג שייך למכבי ראשון לציון, וכל מעבר שלו לקבוצה בישראל צריך להיות גם בתיאום עם הכתומים, שהם צד בעניין.

בורג מצידו, שיחק לא פחות מ-31 משחקים העונה (קצת יותר מ-10 דקות בממוצע למשחק), בהם הוא רשם 2.5 נקודות למשחק, לצד 0.9 ריבאונדים ו-1.1 אסיסטים. הגארד הרוויח 350 אלף דולר בעונתו בטנסי, וגם כאן, אם יגיע, הוא יעשה זאת כישראלי בכיר, גם מבחינה כלכלית. 

לצד בורג, הפועל ירושלים במקביל גם בוחנת את האפשרות לצרף את צוף בן משה, שעלה ליגה עם הפועל אילת, ועשויה ללכת לכיוון שלו. הגארד בן ה-28, שירד העונה לליגה הלאומית, רשם ממוצעים של 12.2 נקודות, 5 ריבאונדים, 1.9 אסיסטים ו-1.4 חטיפות במדי בקבוצה הדרומית.

בתוך כך, הפועל ירושלים נערכת למשחק היום מול הפועל חולון, ורשמה את הזרים שלה להתמודדות מול הסגלים.  סגל הפועל ירושלים: ג'סטין סמית', ג'ארד הארפר, קאדין קרינגטון, רועי פריצקי, קשיוס ווינסטון, רועי הובר, ניר פרי, נמרוד לוי, יותם חנוכי, אנתוני לאמב, אפק אמסלם ודימה סקפינצב.