מכבי תל אביב והפועל תל אביב ייפגשו לסדרת גמר הליגה בפעם השנייה ברציפות, ורגע לפני המאמנים והקפטנים - עודד קטש, סטפנוס דדאס, ג'ון דיברתולומיאו ובר טימור - התכוננו.
עודד קטש אמר: "עונה מטורפת זה אנדרסטייטמנט. עבר עלינו הרבה, גם רגשית וגם מבחינת לוח הזמנים, הטיסות וחוסר הוודאות. קרו המון דברים, זה מתנקז לשבוע הקרוב. עונה עמוסת רגעים ורגשות, רוצים לסיים עונה עם תואר. בטח שנה כמו שעברנו. השחקנים והצוות רואים את הסוף. אנחנו קרובים ל-90 משחקים ורוצים להגיע. היו לנו כמה ימים להתכונן, לרוב זה יתרון. אני לא בטוח שהפעם. נפגשנו הרבה אחת עם השנייה בבלגרד. סדרה קצרה, אנחנו יודעים שזה דרבי".
קטש המשיך: "הייתה אווירה אלימה בגמר אשתקד בצורה יוצאת דופן, אפילו חריגה. זה היה יוצא דופן. לא נכנס לאשמה. לא רלוונטי. תמיד רוצים שהספורט יהיה נקי. מקווים להיות טיפה יותר רגועים. חובה עלינו לוודא שזה יקרה גם מחר".