"לא מתאים": האוסף של ברונו גימארייש עורר סערה

אוהדי ארסנל ביקרו את הרכש המסתמן על חלק מהחולצות שברשותו: "מחוץ לתחום"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
אוסף חולצות מרשים לגימראייש
אוסף חולצות מרשים לגימראייש
שנה גודל פונט א א א א

ברונו גימראייש נמצא קרוב מאוד להפוך לשחקן ארסנל באופן רשמי, לאחר שעבר את הבדיקות הרפואיות לקראת המעבר מניוקאסל. בעוד אוהדי התותחנים כבר מחכים בקוצר רוח להכרזה הרשמית ולכוכב הברזילאי שיצטרף לסגל, חלק מהם גילו פרט מסקרן מעברו של הקשר שעורר תגובות ברשתות החברתיות.

גימראייש שיתף בעבר תמונה של אוסף חולצות המשחק המרשים שלו, הכולל מאות חולצות של שחקנים וקבוצות שונות לאורך הקריירה. אלא שבין הפריטים שנמצאו באוסף היו גם חולצות של יריבותיה הגדולות של ארסנל - צ'לסי וטוטנהאם, דבר שלא עבר בשקט בקרב חלק מאוהדי המועדון.

בעוד עבור רבים מדובר בסך הכול במחווה של הערכה וכבוד לשחקנים ולכדורגל, אוהדים אחרים התקשו לקבל את הנוכחות של חולצות היריבות באוסף של מי שצפוי בקרוב ללבוש את מדי התותחנים. תגובות רבות הופיעו ברשת, כאשר חלק מהאוהדים טענו כי מדובר בדבר "לא מתאים" עבור שחקן שעומד להצטרף למועדון, ואף דרשו ממנו לוותר על חלק מהחולצות המזוהות עם היריבות.