חגיגה בפארק: וילה הביסה 2:4 את ליברפול

ווטקינס (צמד) עזר להבטיח אלופות, המייטי רדס עלולים לרדת מהחמישייה

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
הקרב על המקום הרביעי (GETTY)
הקרב על המקום הרביעי (GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
חגיגה בפארק: אסטון וילה רשמה הערב (שישי) ניצחון חשוב במשחק הפרמיירליג היחיד של היום, כשרשמה 2:4 מרשים על ליברפול, בקרב על המקום הרביעי. המארחים פשוט חגגו מול הקהל הביתי ואספו שלוש נקודות, שהבטיחו להם מקום בליגת האלופות בעונה הבאה.

מורגן רוג'רס כבש ראשון והקפיץ את הקהל בווילה פארק, אבל וירג'יל ואן דייק איזן מעט לאחר תחילת המחצית השנייה. אולי ווטקינס הוסיף צמד שערים מאוחר יותר, בין היתר בהגלל טעות קשה של דומיניק סובוסלאי שהחליק ליד הרחבה, כשג'ון מקגין הוסיף את הרביעי עם שער ענק. ואן דייק השלים צמד בתוספת הזמן.
בעצם המשמעות של הניצחון היא שאלא אם וילה מפסידה במחזור האחרון, היא תבטיח לפחות את המקום הרביעי. ליברפול מצידה נמצאת במרחק 4 נקודות מבורנמות' והמקום השישי, כשלהאחרונים נותרו עוד שני משחקים לעונה הזו. אם לא ינצחו במחזור האחרון, המייטי רדס עלולים ליפול מהמקומות המובילים לליגת האלופות.

אגב, זו הרביעייה הראשונה שליברפול סופגת בפרמיירליג מאז ה-4:4 נגד סאות'המפטון במאי 2023. כמו כן, זו הרביעייה הראשונה שליברפול חוטפת בהפסד מאז ההפסד 4:1 לסיטיבאפריל של אותה השנה. מבחינת אסטון וילה עצמה, זו הרביעייה הראשונה שהיא כובשת לשער של ליברפול מאז ה-7:2 ההיסטורי באוקטובר 2020. אגב, ליברפול ספגה העונה 52 שערי פרמיירליג - הכי הרבה שלהם מזה 111 שנים (בעונה של 38 משחקים).