אחרי איבוד הנקודות מול אברטון, מנצ'סטר סיטי חזרה הערב (שבת) לחייך עם ניצחון חלק 0:3 על ברנטפורד, מה שמקטין את הפער מארסנל המוליכה לשתי נקודות בלבד, כשנותרו עוד 9 נקודות בקופה.
הקבוצה של פפ גווארדיולה חזרה לעצמה. למרות שליטה מוחלטת במחצית הראשונה, הכדורים לא נכנסו, אבל ההמשך היה טוב יותר. בדקה ה-60 ג'רמי דוקו מצא את הרשת בבעיטה אדירה אחרי שחתך מאגף שמאל וחגג שלושה שערים בשני המחזורים האחרונים.
רבע שעה לסיום ארלינג הלאנד כבש עם העקב אחרי מהלך גדול של אנטואן סמניו באגף השמאלי. בתוספת הזמן הלאנד מצא בכדור חכם את עומר מרמורש שכבש את השלישי אחרי שנכנס כמחליף.
סיטי עדיין בפיגור, אבל מצמקת לשתי נקודות מארסנל המוליכה כשנותרו עוד 3 מחזורים לסיום העונה. ארסנל תפגוש מחר את ווסטהאם, ואילו סיטי תתמודד השבוע מול קריסטל פאלאס במשחק ההשלמה. ברנטפורד המדורגת שמינית איבדה גובה במאבק על המקום השישי שיכול להוביל לליגת האלופות בעונה הבאה.