מכבי חדרה זכתה בטורניר "גרי" בכדורעף נשים, שנערך זו השנה השלישית, אחרי שניצחה היום במשחק גמר צמוד את הפועל כפר סבא 1:2 (12:15 במערכה האחרונה).
בטקס לזכר גרי אברמוביץ, שנפטר לפני שנתיים ושלושה חודשים, בנוכחות אנשי ספורט, שחקניות המועדון, בני המשפחה ומאות אוהדים באולם הכפר סבאי הנושא את שמו, ציינו את פועלו של גרי למען הספורט בכלל ולמען הכדורעף בפרט. בזכות חזונו הפך מועדון הפועל כפ"ס למוביל בארץ, עם דגש על פיתוח דור צעיר והנגשת הספורט לילדים ובני נוער מכל שכבות החברה. גרי האמין כי ספורט הוא לא רק שאיפה לניצחונות, אלא דרך חיים, וחינוך לערכים. בתקופת כהונתו הפועל כפר סבא זכתה בשבע אליפויות ושבעה גביעי מדינה.
במקום השלישי בטורניר סיימה מ.ס רמת אביב, שניצחה את מכבי ת"א 0:2. מכבי חדרה הציגה קבוצה מוכשרת עם שלוש שחקניות זרות. כפר סבא עם מאמנה החדש, איתי בכרך, הציגה קבוצה צעירה ושאפתנית, שמתבססת על שחקניות מוכשרות צעירות לצד גלית דבש הקפטנית הוותיקה וזרה אחת: חוסמת האמצע הברזילאית תמיירה סילבה דה מלו (27).
רעייתו של גרי, עופרה אברמוביץ אמרה: "גרי היה איש של עשיה. הוא הבין, שכל אחד צריך להשאיר אחריו משהו. גרי האמין שלא מספיק לשאול אדם אחר מה טוב לו, אלא תמיד שאל מה הוא יכול לתת לאחרים, ומה הוא משאיר בעתיד. גרי לא חי בשביל עצמו, אלא עשה דברים שגם אחרים יוכלו להנות מהם. והיום גרי כבר לא נמצא פה, אבל משהו ממנו נשאר וממשיך לגדול ולהעניק לאחרים".
קפטנית הפועל כפ"ס, גלית דבש, שהגיעה למועדון בזכות גרי אברמוביץ, אמרה: "לפני 17 שנים גרי אברמוביץ הציל מפירוק את הפועל כפר סבא והחזירו לחיים כשהפך אותו לא רק למועדון מצליח, אלא לקהילה. גרי עשה רבות כדי שהקבוצות הבוגרות ישאפו להישגים ויאבקו על תארים, ובמקביל הקים מחלקה צעירה והישגית עם מעל אלף שחקנים ושחקניות".