מ.ס רמת אביב רשמה הערב הישג יוצא דופן כאשר זכתה באליפות המדינה, בפעם החמישית ברציפות. הקבוצה השלימה את הזכייה לאחר סדרת גמר אינטנסיבית מול הפועל כפר סבא, שהוכרעה במערכות דרמטיות.
בסדרה שכללה שני משחקים, שניהם הגיעו למותחן של חמש מערכות. בשני המקרים נקלעה רמת אביב לפיגור של 2:1 במערכות, אך הצליחה לבצע מהפך ולנצח.
המאמן ניר שטילרמן, התייחס ליכולת המנטלית של הקבוצה: "זו הייתה סדרה לא פשוטה מול כפר סבא ששיחקו בצורה חזקה מאוד. הבנות ידעו מה לעשות, חזרנו בזמן הנכון ועם האנרגיות הנכונות. אני סופר גאה בהן".
שטילרמן הוסיף על החיבור במועדון: "אני נמצא פה עונה ראשונה, אבל המנטליות של המועדון – החתירה למטרה, להישגיות והרצון להצליח – נדבקה בי מהרגע שנכנסתי. היה חיבור טוב ביני לבין הבנות, ובסוף, לקחנו אליפות".
במקביל, מכבי אשדוד מתקרבת לתואר. בגזרת הגברים, נפתח הערב גמר נוער-על בנים. מכבי אשדוד גברה 1:3 על הפועל מטה אשר/עכו במשחק הראשון בסדרה, והשיגה יתרון משמעותי לקראת משחק ההכרעה.
המשחק השני והמכריע של הסדרה ייערך ביום חמישי הקרוב בשעה 17:00, כזכור, במידה והסדרה תגיע לשוויון, תתקיים מערכת זהב שתכריע את זהות האלופה.