הפועל ירושלים אמנם נחלה העונה אכזבה גדולה ביורוקאפ עם הדחה כואבת נגד טורק טלקום אנקרה בשלב רבע הגמר. בכל מקרה, עבור ג'ארד הארפר זו הייתה עונה אישית אדירה - וכעת הוא מקבל את הכבוד לו הוא ראוי כאשר נבחר לחמישיית העונה.
זו השנה השנייה ברציפות של הארפר בחמישיית העונה, כאשר ב-24/25 הוא אף נבחר ל-MVP של המפעל. בדרך לשם הוא העמיד ממוצעים אדירים של 19.5 נקודות (מקום שני במפעל) ו-22.5 מדד (שני במפעל) לצד 5.2 אסיסטים (חמישי במפעל) ו-1.3 חטיפות. הארפר זכה בשלושה תארי MVP של המחזור (5, 6 ו-17) והיה השחקן היחיד במפעל שקולע בספרות כפולות בכל משחקי העונה.
לצידו, כוכב טורק טלקום קייל אולמן שהדיח את ירושלים עם שלשת ניצחון אדירה ברבע הגמר נבחר גם הוא. אולמן סיים את העונה עם 14.3 נקודות, 3.6 אסיסטים ו-16.1 מדד למשחק - לפני שהודח עם הטורקים בחצי הגמר נגד בורק הצרפתית.
מלאקי פלין, כוכב בחצ'שהיר, רשם עונה אדירה עם 17.7 נקודות למשחק לצד 3.8 אסיסטים ו-1.7 חטיפות וגם כן נכלל לחמישייה. לצערו, קבוצתו לא עמדה במשימתה והודחה בחצי הגמר של היורוקאפ נגד בשיקטאש.
גם אנטה ז'יז'יץ', אקס מכבי תל אביב, קיבל מקום בחמישייה הראשונה לאחר עונה מעולה עם 12.6 נקודות, 7.4 ריבאונדים ו-21.1 מדד בממוצע למשחק. כעת, לז'יז'יץ' הזדמנות לחזור ליורוליג ומהדלת הראשית כאשר יפגוש בגמר היורוקאפ את בורק.
את המקום האחרון בחמישיית העונה תפס דבונטה ג'ונס, שהתפוצץ העונה עם יכולת משוגעת במדי טרנטו. ג'ונס סיים את העונה עם ממוצע של 23.2 מדד לערב (מקום ראשון) כשבדרך לשם הוא קלע 18.6 נקודות למשחק לצד 4.5 אסיסטים.