עושה הכל כדי להגיע ליורוליג. הכדורסל היווני נמצא בתקופה מעניינת מאוד, כשלצד השתיים הגדולות - פנאתינייקוס ואולימפיאקוס, גם אריס סלוניקי ופאוק סלוניקי הגדולות התחילו להשקיע סכומי עתק, במטרה להגדיל את החשיפה סביב הקבוצה וכמובן להגיע כמה שיורת רחוק בכדורסל האירופי.
אחרי תקופה ארוכה שזה היה באוויר, בתקשורת היוונית פרסמו היום (רביעי) כי אריס הגיעה לסיכום עם אחד השמות הבולטים בשוק המאמנים, ואסיליס ספאנוליס, אגדת הכדורסל היווני שאימן את מונאקו בשנים האחרונות.
על פי הדיווח, היווני ירוויח לא פחות מ-1.2 מיליון יורו לעונה, כאשר הוא יהיה הדמות המרכזית שתוביל את הפרוייקט השאפתני של המועדון הצהוב-שחור.
במקביל, ביוון טענו כי המהלך המקצועי הראשון שהמועדון וספאנוליס צפויים לעשות הוא להביא את אחד מהסקוררים הבולטים ביבשת, שאף היה מועמד למספר קבוצות יורוליג במהלך העונה, ומדובר כמובן במאלקיי פלין.
הגארד שהגיע העונה לבחצ'שהיר הטורקית מספק מספרים נפלאים של 14.8 נקודות ו-4.8 אסיסטים, כשהוא קולע ב-37% מחוץ לקשת בליגה המקומית. באירופה הממוצעים שלו גבוהים יותר ועומדים על כ-17.7 נקודות, 4.3 ריבאונדים ו-3.8 אסיסטים.