רשמי. אוסקר גלוך יקבל בעונה הבאה מאמן חדש ומסקרן במיוחד על הקווים באייאקס. כפי שהודיע המועדון, מאמן ג'ירונה לשעבר, מיצ'ל סאנצ'ס, סיכם את תנאיו במועדון הפאר ההולנדי ויהיה מאמנה הבא של הקבוצה בשנתיים הקרובות.
בספרד סיפרו כי העונה שעברה שחקה מאוד את מיצ'ל, והעונה הנוכחית גמרה אותו סופית מבחינה אנרגטית, למרות המחויבות העצומה וההערכה ההדדית שיש בינו לבין המועדון והאוהדים אחרי שירד עם ג'ירונה לליגת המשנה. למרות שמיצ'ל למד אנגלית לאחרונה מתוך שאיפה להגיע לפרמייר ליג, הוא בחר בסופו של דבר באתגר הגדול של הליגה ההולנדית: להחזיר את אייאקס לימיה הגדולים ולעבוד עם אחת מאקדמיות הנוער הטובות בעולם.
העניין של אייאקס במיצ'ל ממש לא מפתיע. מדובר במאמן שמחזיק בפילוסופיית משחק אטרקטיבית, אמיצה, התקפית מאוד, המבוססת על לחץ גבוה ושליטה אבסולוטית בקצב דרך החזקת כדור - סגנון שמתאים ל-DNA של המועדון מאמסטרדם, ועשוי להתאים מאוד ליכולות ניהול המשחק והיצירתיות של אוסקר גלוך בקישור.
כמו כן, לצד עמדת המאמן, ג'ורדי קרויף כבר עומל במרץ על חיזוק הסגל לעונה הבאה ומתכנן להנחית שוער בכיר בפרופיל גבוה. על פי דיווח ב"פוטבל אינטרנשיונל" ההולנדי, השם החם ביותר ברשימות של קרויף הוא לא אחר מאשר מארק-אנדרה טר-שטגן. השוער הגרמני הוותיק יסיים בקרוב תקופת השאלה בג'ירונה (שם הוא משחק תחת מיצ'ל) ויחזור לברצלונה, שלא בונה עליו ועל פי הדיווחים מחפשת למכור אותו.
מלבד טר שטגן, קרויף ואייאקס סימנו מטרות מסקרנות נוספות בין הקורות. ברשימת המועמדים נמצאים גם איניאקי פנייה, שוערה השני של ברצלונה שמסיים השאלה באלצ'ה, ומארק פלקן מבאייר לברקוזן. בברצלונה, המאמן האנזי פליק והמנהל הספורטיבי דקו כבר מתכננים את העונה הבאה ללא טר שטגן ופנייה, כאשר וויצ'ך שצ'נסני וז'ואן גרסיה מיועדים להיות השוערים המובילים של הקטלאנים, שמנסים במקביל להחתים את אלכס רמירו מריאל סוסיאדד.