אחד המתווכים בין ליברמן לחרדים: ג`קי בן זקן

רשת 13: האיש החזק של מ.ס אשדוד מנסה לגשר פוליטית בין הצדדים

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)
שנה גודל פונט א א א א

מדינת ישראל נמצאת בימים גורליים מבחינת הבחירות לכנסת שנערכו לפני כשבועיים, כשטרם ברור איך ואם תוקם קואליציה ואלו מפלגות ירכיבו אותה. בכל אופן, הערב (ראשון) יואלי ברים מחדשות 13 פירסם כי יש גם קשר לעולם הספורט.

לפי אותו דיווח, אחד האנשים שמנסים לתווך בין המפלגות החרדיות למפלגתו של אביגדור ליברמן (שמן ומים במונחים פוליטיים) הוא האיש החזק במ.ס אשדוד ג'קי בן זקן.

ברשת 13 פורסם כי לצידו של בן זקן נמצאים גם היועץ אבי אבוחצירה וראש עיריית ירושלים משה ליאון, כשמן העבר השני אלו מוטי בבצ'יק ודוד שפירא.

נכתב כי במסגרת "הדיל" שנרקם, ליברמן יהפוך לראש הממשלה בתמורה להפסקת מעצרי עריקים, "וועדת גיוס" שתבחן את סוגיית השירות, בדגש על הערבים, כדי להסיט את השיח מהחרדים. התיקים שיהדות התורה תקבל: משרד הבינוי והשיכון ומשרד הפנים.

תגיות: ג'קי בן זקן