UFC. כולל אלכס פריירה: ליל הכרזות הענק בארגון של דיינה ווייט

הברזילאי הענק חוזר במשקל כבד, גם חגורת ה-BMF תעמוד שוב על הכף. הפרטים

גבע ינקלביץ'
גבע ינקלביץ'
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
הוא חוזר. פריירה (GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
UFC 332 הגיע לסיומו הבוקר (ראשון) ולצאת שיא נוקאאוטים חדש והרבה מאוד אקשן, קיבלנו גם מספר הכרזות ענק על קרבות מטורפים שמחכים לנו בסוף השנה, במסגרת אירוע 335 של הארגון. שלושה קרבות ענקיים, כולל כמה מהשמות הגדולים ביותר.

אז מה היה לנו בעצם? ובכן, מעל הכל יש לנו קאמבק גדול בדרך. לראשונה מאז ההפסד הכואב שלו לסיריל גאן ביוני האחרון, במהלכו הפסיד בקרב על החגורה הזמנית במשקל כבד, אלכס פריירה ישוב ב-12 בדצמבר לזירה שלדיינה ווייט, כשיפגוש את סרגיי פבלוביץ', שבעצמו לא היה בזירה מאז מאי האחרון. הקרב יהיה כמובן במשקל כבד ויהווה את הקו מיין איוונט של האירוע בלאס וגאס.
לצד זאת, גם קרב על חגורה מחכה לנו באירוע, אולי החגורה האהובה ביותר על חובבי הענף - חגורת ה-BMF. תשעה חודשים אחרי שניצח את מקס הולוואי וזכה בה, צ'ארלס אוליביירה האגדי יחזור בעצמו למתומן ויפגוש את דייגו לופז, אחד הלוחמים המרגשים ביותר לצפייה בארגון, בדרבי ברזילאי על החגורה הכי מיוחדת בעולם הלחימה. הקרב הזה יהווה את הקרב המרכזי של האירוע.

אם כל זה לא מספיק, אז קרב נוסף שהוכרז הלילה כולל שני לוחמים שלא הולכים לתת לו להגיע להחלטת שופטים. ג'ו פייפר, שלא הפסיד מאז פברואר 2024 (חמישה קרבות רצופים), יפגוש את בו ניקל שלא נלחם מאז יוני וישמח לצרף ניצחון שלישי רצוף משלו. לשניים האלה יש יחד 22 ניצחונות בסיומת, כך שמחכה לנו אירוע מטורף.

לצד כל אלה, לפני כמה ימים הוכרז גם על קרב נוסף שיתרחש באירוע הנ"ל, בין ברנדון מורנו וצ'ארלס ג'ונסון, כשעוד קרבות אדירים עוד צפויים להתווסף למאורע, שמתהווה להיות אחד המשוגעים שהיו לנו השנה. עד אז יש לנו עוד אינספור אירועים מטורפים, כולם יועברו בשידור ישיר בערוץ הספורט.