אחרי הפסד דרמטי, הג'ודאית הבכירה של ישראל עם עוד מדליה. רז הרשקו (מעל 78 ק"ג) זכתה במדליית הכסף היום (שבת) בגרנד סלאם אבו דאבי, לאחר שנוצחה בגמר ע"י הלנה ווקוביץ' מקרואטיה. זוהי מדליה רביעית להרשקו בסבב העולמי השנה, אחרי שחזרה עם הזהב מהמשחקים באוסטריה, טביליסי ובודפשט.
הרשקו החלה את התחרות מהסיבוב השני בזכות דירוגה במקום הראשון בעולם. בסיבוב השני שהיה שלב רבע הגמר היא ניצחה את סנטוס הברזילאית, שספגה 3 עונשים. בחצי הגמר הישראלית ניצחה את סימונטי האיטלקייה. בגמר, היא נקלעה לניקוד זהב מול הלנה ווקוביץ' מקרואטיה - ספגה עונש שלישי, ותסתפק במדליית הכסף.
אתמול, מאיה גושן (עד 70 ק״ג) העפילה לסיבוב השני, אך הפסידה בו לסבייאקו הקרואטית, לאחר שספגה שלושה עונשים. אוהד מוריץ (עד 73 ק״ג) ניצח בקרב הראשון, אך לאחר מכן הפסיד לגיאקובה הקוסוברי, שהשיג איפון.
שני הרשקו סיכם: "סוף שבוע של מדליות והישגים מרשימים לנבחרות ישראל, והיום - שתי מדליות נוספות: איתי ביביטקו זכה בתואר אלוף אירופה עד גיל 23, אחרי יום תחרות מרשים במיוחד, עם ג׳ודו איכותי וניצחונות על יריבים חזקים מאוד. רז הרשקו זכתה במדליית הכסף בגרנד סלאם אבו דאבי. גם ביום שבו לא הצליחה להביא לידי ביטוי את מלוא יכולתה, ועל רקע העייפות המצטברת מאליפות העולם, רז מצליחה לסיים עם מדליה יוקרתית. כעת תזכה למנוחה ולהתאוששות לקראת המאסטרס בסוף השנה.
אלה מצטרפים להישגים ביומיים הקודמים: הזהב של יונתן וקסלר שזכה גם הוא בתואר אלוף אירופה עד גיל 23, לאחר יום תחרות מצוין. איליי חיון שזכתה במדליית הארד באליפות אירופה עד גיל 23, וגפן פרימו שזכתה במדליית הארד בגרנד סלאם אבו דאבי. אנחנו מסכמים סוף שבוע יוצא דופן: חמש מדליות, מתוכן שתי מדליות זהב באליפות אירופה עד גיל 23, הישג איכותי ומשמעותי במיוחד! גאווה גדולה בספורטאים ובצוותים המקצועיים של נבחרות הגברים והנשים. ההישגים משקפים את העומק, האיכות והעבודה המקצועית המתמשכת בכל הגילאים. תודה והערכה גדולה לצוותים המקצועיים, לאיגוד הג׳ודו ולעומד בראשו משה פונטי, על התמיכה והשותפות לאורך הדרך. גאים בהישגים, מעריכים את הדרך וממשיכים קדימה בכל הכח".