הפאדל בישראל מתפתח מיום ליום ומדי תקופה נפתחים להם מתחמים חדשים ברחבי הארץ. כעת, גם נהריה נכנסת לתמונה ומחר (שלישי) היא תשיק את מועדון הפאדל החדש - סטילס קלאב נהריה, באירוע חגיגי ומיוחד.
אז נתחיל בהסבר על המועדון החדש. סטילס קלאב נהריה נמצא במיקום מדהים ממש על הים והוא הוקם בהשקעה של כשלושה מיליון שקלים. המועדון עצמו ממוקם בתוך קאנטרי המתפרש על פני כ-2,000 מ"ר ויכלול שישה מגרשים ירוקים בסטנדרטים הגבוהים ביותר. האפליקציה להזמנת מגרשים זמינה רשמית וניתן להזמין מגרשים גם דרך אפליקציית "לזוז".
את המועדון הקימה קבוצת טופ פאדל, שבנתה 120 מגרשים בישראל בשנים האחרונות, בין היתר ברמת גן, חדרה, הרצליה ונתניה. המועדונים שלה יארחו זו השנה השלישית את אליפות ישראל בפאדל (מתוך שלוש המהדורות שלה), כשבשנה הראשונה היא נערכה במתחם בהרצליה ובשנתיים העוקבות בעיר ימים בנתניה.
לפי סער סטיל, מנכ"ל טופ פאדל ואחד מבעלי החברה, את המגרשים בנהריה לא היה פשוט לבנות, במיוחד בהתחשב במצב הביטחוני. "הבאנו מתקינים מספרד בזמן המלחמה וכל תקופה נורו טילים לאיזור וזה היה מאוד מאתגר", סיפר.
ומה עם האירוע עצמו? הוא ייצא לדרך מחר (27/10) בשעה 16:00 ויכלול בין היתר מוזיקה טובה, אוכל וגולת הכותרת - משחק ראווה בין שחקני הפאדל הטובים בישראל - עמית שחר (מדורג רביעי), סער סימון (6), סשה גלושקו (7) ודניאל בן הרוש (8). הכניסה חופשית ותהיה גם הנחה של 50 אחוזים על הזמנת מגרשים והשכרת מחבטים.