מתקרב: פדרו ברזאו על סף סיכום במכבי חיפה

פרטים חדשים על מעבר הקיצוני לכרמל: הסכום שדרשו תחילה הטורקים, הסיבה לירידה במחיר, העמדה של הירוקים בנושא והשחקנים איתם שוחח לגבי הגעה לישראל. כל הפרטים בפנים

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
החיזוק מתקרב: מכבי חיפה נמצאת על סף סיכום על מעברו של פדרו ברזאו, הקיצוני הפורטגלי, מהליגה השנייה בטורקיה וזאת אחרי מה שנראה כמו משא ומתן מוצלח על שירותיו עם קבוצתו הנוכחית, בודרום. כעת, פרטים חדשים נודעו על הקשר בין הירוקים לשחקן.

ברזאו כבר הוצע לפני כן לירוקים, בתחילת הקיץ הנוכחי ולאחר שמנואל בנסון נפצע, הרצון של מכבי חיפה להנחיתו הפך ליותר מוחשי. הדרישה של הטורקים תחילה הייתה קרוב ל-2 מיליון יורו, סכום שבחיפה לא הסכימו לשלם, מה שמנע בשלב ההוא את מעברו. 
גם השחקן עצמו פסל תחילה הגעה לישראל בשל הרצון לשחק בליגה בכירה יותר והיו קבוצות שהתעניינו בו, אבל אף מו"מ לא הבשיל לידי חתימה. הזמן עבר והרבה חלונות נסגרו באירופה, כך שאופציית מכבי חיפה הפכה לרלוונטית מבחינתו, וגם הסכומים שהטורקים דרשו ירדו בכמחצית, מה שהפך את המעבר לריאלי גם מבחינת הירוקים.

השחקן עצמו התייעץ עם שחקנים ששיחקו בישראל עימם הוא נמצא בקשר, ביניהם ויליאן סיפריאן קשרה של מכבי נתניה ודילן בטובינסיקה, שהמליצו לו להגיע לכרמל. במכבי חיפה אישרו את המו"מ מול הקיצוני ומסרו לערוץ הספורט: "אנחנו בונים מאוד על העמדה הזו וזקוקים למספרים, אסור לנו ליפול". בכרמל מקווים לסגור את העסקה בהקדם.