איצטדיון מרים בנתניה הוא אחד המרכזיים ביותר בכדורגל הישראלי, וכפי שפורסם בערוץ הספורט בעיריית נתניה מתכננים להרחיב את האיצטדיון עם שני יציעים נוספים שיגדילו את כמות המושבים באופן משמעותי.
לערוץ הספורט נודע כי שר הספורט מיקי זוהר אישר לנתניה להגיש לו את התוכנית של הפרויקט, שעלותו צפויה להיות גבוהה ממאה מיליון שקלים. עם זאת, הפרויקט יקבל תאוצה רק אחרי הבחירות הקרובות, כשידעו מי שר הספורט הבא.
שר הספורט, מיקי זוהר: "בימים הקרובים יצא "קול קורא" להרחבת האיצטדיונים בנתניה ופ"ת. אנחנו במשרד הספורט מאוד רוצים את הפרויקט הזה. אני מקווה להמשיך להיות שר הספורט וגם אם לא, אני לא מאמין ששר הספורט הבא יטרפד את הפרויקטים האלה".
הדמייה של האיצטדיון הציגה אותו עם שני היציעים שצפויים להיבנות, מראה מט שונה מהאיצטדיון שאנחנו מכירים, אך נראה כי התוספות יהפכו את המגרש ליפה מאוד, כשצפויים להיות בו כ-26 אלף מקומות (פי 2 ממה שיש היום).
כזכור, בשיחה עם ערוץ הספורט סיפר ראש העיר אבי סלמה על הסוגייה: "התכנית היא שהוא יהיה אובאלי, סגור מכל הצדדים. כמות הצופים תגיע לסדר גודל של 30 אלף איש (כיום מכיל כ-13 אלף צופים) זה יהיה אחד האיצטדיונים ברמה הכי גבוהה בארץ. מכבי נתניה זה הלב והנשמה ואנחנו איתם, מחוברים לקהילה".