"מאוכזב ממעמדו": ריברו בדרך החוצה מהכוכב

אקס מכבי מחזיק בחוזה, אך צפוי לעזוב את הסרבים. גם בולומבוי יעבור?

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א

חסיאל ריברו זכור לטובה מתקופתו במדי מכבי תל אביב בין 2023 ל-2025, אך לאחר שעזב את הצהובים בקיץ האחרון - העניינים לא ממש הסתדרו לו. 


הסנטר כזכור עבר לכוכב האדום בלגרד, אך סבל מפציעות במהלך העונה החולפת במהלכה רשם 9 משחקי יורוליג בלבד, בהם רשם ממוצעים חלשים של 4.8 נקודות לצד 1.7 ריבאונדים ב-9:49 דקות בסך הכל. גם בליגה הקובני מיעט לשחק ורשם 9 הופעות בלבד עם כ-12 דקות למשחק, וכעת נראה שהוא מחפש שינוי.

"הכוכב צפויה לבצע שינויים רבים מתחת לסלים שלה", נכתב באינפורמר הסרבי, "חסיאל ריברו נמצא בדרך החוצה". כידוע, לריברו חוזה עד ל-2027, אך לפי הנאמר בסרביה אותו חוזה צפוי להיקטע לפני סיומו. "הקובני מאוכזב מאוד מהמעמד שלו בקבוצה בעונה החולפת, והרבה קבוצות מעוניינות בו".

במקביל, לא רק ריברו בדרך החוצה - גם הסנטר ג'ואל בולומבוי צפוי לעבור, כך לפי הדיווח. בניגוד לריברו, בולומבוי יסיים את חוזהו בקיץ הקרוב וזאת לאחר עונה במהלכה גם הוא היה פצוע לא מעט. ב-15 משחקי יורוליג הוא רשם 5.5 נקודות ו-4.5 ריבאונדים ב-14:27 דקות בממוצע.