יהיה גמר קלאסי: סיכום חצי ה-P2 אסונסיון

פאדל: קואייו וטאפיה עברו את לברון ואוגסבורגר בדרך למפגש מול צ'ינגוטו וגלאן. ישוו את המאזן ב-2026?

מערכת אתר ערוץ הספורט

תגיות: פאדל

Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: Premier Padel)
(צילום: Premier Padel)
שנה גודל פונט א א א א
גמר טורניר ה-P2 באסונסיון יביא את המפגש הטוב ביותר שהיה ניתן לקבל. אגוסטין טאפיה וארתורו קואייו צלחו את חצי הגמר מול חואן לברון וליאו אוגסבורגר בעוד שפדריקו צ'ינגוטו ואלחנדרו גלאן העפילו גם הם ללא תקלות. שני הצמדים המעוטרים בעולם הפאדל יתחרו על עוד תואר לארון.

נתחיל מטאפיה וקואייו. רק לפני כשבועיים הצמד שמדורג ראשון בעולם ספג הפסד כואב בגמר בבריסל ללברון ואוגסבורגר והנקמה הגיעה מהר מאוד. השניים הציגו דומיננטיות מוחלטת, השיגו 2:6, 1:6 ב-45 דקות בלבד וישחקו בגמר השישי שלהם מתוך שישה טורנירים בהם השתתפו ב-2026.


אדו אלונסו ואיימר גוני קיוו להמשיך את המסע המדהים שלהם באסונסיון, אבל צ'ינגוטו וגלאן שמו לו סוף והוכיחו שהם רמה אחת מעל. המדורגים שלישי בעולם הפגינו שליטה בסרבים הראשונים, מה שסייע להם לנצח 1:6, 5:7 ולהבטיח את מקומם בגמר החמישי שלהם השנה.

ועכשיו, טאפיה וקואייו וצ'ינגוטו וגלאן יתחרו על עוד תואר וגם על המקום הראשון בדירוג ב-2026. זה יהיה הגמר השלישי שלהם אחד מול השני העונה כשדווקא צ'ינגוטו וגלאן מובילים עם 1:2 בראש בראש ביניהם. האם הראשונים בעולם יאזנו ויראו שוב מדוע הם הטובים בעולם? התשובות בקרוב מאוד.