"פחדן": הסאגה של נתן לוי והאלוף הפקיסטני

הלוחם ישראלי תקף לאחר ביטול הקרב: "ירד על העם שלנו, פרסם עליי שקרים"

גבע ינקלביץ'
גבע ינקלביץ'
Getting your Trinity Audio player ready...
"פחדן". לוי ורינד (מתוך הרשתות של נתן לוי)
"פחדן". לוי ורינד (מתוך הרשתות של נתן לוי)
שנה גודל פונט א א א א
חובבי ענפי הלחימה בישראל חיכו, אבל לצערנו זה כבר לא יקרה. אחרי שהיה אמור להילחם נגד שזאיב רינד הפקיסטני, האלוף המכהן של ארגון קראטה קומבט, הקרב של נתן לוי בוטל לפני מספר ימים, לאחר סאגה ארוכה ובעיקר מכעיסה.

כזכור, בארגון קראטה קומבט הודיעו על הקרב של לוי ושיווקו אותו כמפגש לוהט בין לוחם ישראלי ללוחם פקיסטני, אך למרות שהכל היה נראה סגור, לוי לא קיבל חוזה מהארגון ולבסוף הוא הוחלף בקרב, בזמן שיריבו העלה סרטונים בהם מתריסים לרשת. בשיחה עם ערוץ הספורט הסביר לוי את הסיטואציה המורכבת ויצא נגד האלוף הפקיסטני, שניצל את הסיטואציה.
"כשאני נלחם אני רוצה לאתגר את עצמי מול הטובים ביותר כשהם הכי מוכנים" אמר לוי לערוץ הספורט, "אבל נראה שרינד רוצה להילחם איתי רק כשאני לא מוכן. הוא מנסה לנצל את אי הוודאות כדי להוציא אותי רע". 

"הוא מפרסם שקרים עליי ברשת ומנסה לפגוע בשמי הטוב", סיכם הלוחם הישראלי, שכעת מחכה להזדמנות הבאה שלו, בין אם באותו ארגון ובין אם בארגון אחר, "כל מי שמכיר אותי יודע שאם הייתי מקבל חוזה הייתי מגיע להילחם בלי לשאול שאלות".

"אחרי שהחליפו אותי בלי לשלוח לי חוזה, רינד העלה סרטון בו טען שיצאתי מהקרב כי אני מפחד ושאנחנו עם של פחדנים", סיכם הישראלי, "כמובן שהפחדן הזה העלה את הסרטון בלי לתייג אותי. ישראל היא מדינה של 9 מיליון איש והיו לנו 4 לוחמים ב-UFC. פקיסטן היא מדינה של 290 מיליון איש ומעולם לא היה להם אפילו לוחם אחד שהגיע ל-UFC. אז לטעון שאנחנו לא לוחמים זה מצחיק".