אנתוני דייויס צפוי לסיים את העונה

בתקשורת האמריקאית דיווחו שפורוורד דאלאס סיים את העונה וינותח

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Chris Gardner/Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א

חוסר המזל נמשך: פורוורד דאלאס מאבריקס, אנתוני דייויס, ינותח ביד שמאל - וצפוי להיעדר מספר חודשים מהמגרשים. המשמעות המיידית היא שעונת ה-NBA שלו, מעשית, נגמרה - גם לאור הכיוון שדאלאס תיקח בהמשך העונה. כך דיווח הערב (שלישי) שאמס צ'ראנייה מרשת ESPN.

דייויס נפצע בידו במהלך המשחק מול יוטה ביום שישי, בפציעה שהתבררה כחמורה יותר משנראית - וכעת, גם מסיימת את העונה של הפורוורד. הגבוה של דאלאס היה במשחק מעולה שהיה צמוד כאמור גם בדקות הסיום, וסיפק משחק טוב של 21 נק', 11 ריב' ו-4 אס', אך הוא נאלץ לרדת 2:08 דקות לסיום, לאחר שנפצע בידו ולא היה יכול להמשיך. צפו ברגע הפציעה בציוץ המצורף:

 


דייוויס, מאז שהגיע לדאלאס באמצע העונה שעברה, שיחק 18 משחקים בלבד במדים הכחולים-לבנים. על פי נתונים בתקשורת האמריקאית, הוא עבר יותר מ-20 פציעות מאז תחילת 2025 ועד היום.

מאוחר יותר, הגיעה התגובה הרשמית של דייויס ברשתות החברתיות: "אתם צריכים להפסיק להקשיב לכל השקרים האלו באפליקציות".