"דון? שחקן שלנו". אריה (ברני ארדוב)
הפועל ירושלים רשמה היום (שבת) ניצחון מוחץ 0:4 על מכבי נתניה, שלצערה הרב לא הספיק לה לחצי גמר הטוטו. בסיום התייחס המאמן
זיו אריה ליכולת, לחניכיו ולהמשך העונה.
"מה שחשוב זה שב-19 לחודש יש אזכרה להרש", פתח אריה בהתייחסות למלחמה שמלווה אותנו בשנתיים האחרונות", אנחנו לא יודעים לאיזה תקופה אנחנו הולכים ואני רק חושב על המשפחות של החטופים. היאוש הולך ומתגבר ואין לי מה להגיד. צריך לעצור את כל הכדורגל והמדינה. עננה של יאוש, כל השאר לא חשוב".
"אמרתי מתחילת השנה שהטוטו לא מטרה בשבילנו", אמר המאמן במעבר חד, "מה שאלוהים רוצה קורה, אם היה חצי גמר היה נחמד. אני לא מתעסק בכסף ולא בתארים בגביע הטוטו. מקווה שנגיע לליגה מוכנים. אני נהנה במפעל הזה, בעיקר מהמחויבות של השחקנים, הרצון ללמוד. אנחנו עושים טעויות, אבל מנסים לשתף את כולם. חצי גמר? הדבר הכי גרוע במשחק הזה זה הפציעה של איבי. זה מה יש, נתמודד".
"חלוץ 9? נמתין ונראה, יהיה בסדר", סיכם אריה, "הצעירים? זה ה-DNA של המועדון. אי אפשר להגיד קבוצה צעירה, כי יש להם ניסיון בליגה. הם רוצים ללמוד ולרוץ ולשחק כדורגל דינמי, כיף לנו איתם ביום יום. סדריק דון? לא מתעסק בזה. הוא שחקן שלנו וככה אתייחס אליו. אם לא יהיה שלי נתקדם הלאה".
מנגד,
אוהד קדוסי התאכזב מהיכולת: "רצינו לנצח את המשחק, על המיקום פחות הסתכלנו. חבל שהפסדנו בתוצאה הזו, אבל היה לנו משחק שהגענו בו למצבים ולא הלך לנו עם הרגל המסיימת. בוא נקווה שבזבזנו הכל במשחק אחד".
"ההגנה? האמת שחוץ מהמשחק האחרון ספגנו בכל משחק, אבל זה חלק מהתהליך שאנחנו עוברים כקבוצה", סיכם עוזר המאמן, "מאמין שנשפר את זה, טוב שזה קרה עכשיו ולא בליגה, אבל נצא מזה מחוזקים יותר. אנחנו רוצים מאוד להתחזק ובסוף זה יגיע, השאלה מתי, ואז נהיה קבוצה טובה יותר. עד עכשיו היה בסדר מבחינת התוצאות, היום קיבלנו סטירה, אבל אנחנו מאמינים ויהיה טוב".