"אם היינו משלמים כמו הפועל היה כאוס"

המנהל המקצועי של דובאי עקץ על החתמת מיציץ` והודיע כמה כסף יושקע העונה

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(Dubai Basket)
(Dubai Basket)
שנה גודל פונט א א א א

לא מעט גבות הורמו כאשר דובאי נכנסה ליורוליג. הרבה קישרו זאת לאינטרסים כאלו ואחרים, אך בעיקר לפן הכלכלי. כידוע, דובאי היא עיר עם לא מעט כסף, וקבוצת הכדורסל שלה הראתה שהיא מוכנה להשקיע כמה שצריך - ובכך הגיעה להסכם השתתפות במפעל הבכיר באירופה, ל-5 השנים הבאות. אמש (שלישי) חשפה הנהלת הקבוצה מה יהיה התקציב לעונה הבאה.

המועדון האמירתי, שמשתתף בליגה האדריאטית בנוסף ליורוליג, ערך את מסיבת העיתונאים לפתיחת העונה ובו דיבר המנהל המקצועי דיאן קאמניאסביץ', וחשף את תקציב המועדון: "התקציב יהיה 16 מיליון יורו - ה-11 בגודלו ביורוליג, לאחר שבעונה שעברה העמדנו תקציב בסך 4 מיליון יורו בלבד".

בנוסף, ה-GM נשאל האם הוא מרגיש שיש סוג של איום מאז שדובאי נכנסה לכדורסל האירופי, ואף התייחס להחתמתו של ואסיליה מיציץ' בהפועל ת"א: "כן, אבל אנחנו לא נגיב לכך. אנשים המציאו עלינו שקרים וניסיתי לספק הסברים אבל זה לא צלח. אם היינו מחתימים את מיציץ' בסכום כמו של הפועל (18 מיליון יורו), היה פה כאוס. אבל כשקבוצות מוציאות סכומים כאלו, זה בסדר".

אגב, ה'שקרים' עליהם מדבר קאמניאסביץ' הם לפיו: "כל שם גדול שמועמד לעזוב מועדון כלשהו באירופה, ישירות מקושר אלינו בגלל שכביכול יש לנו המון כסף, או 'תקציב בלתי מוגבל', ולדוגמה נתן את מקרה אנדראה טרינקיירי, שהיה מועמד להגיע לעמדת המאמן של דובאי, לאחר שבכלל האריכו את החוזה למאמנם יוריצה גולמאץ.