מכבי ת"א רוצה לסיים את המחזור ה-31 של ליגת העל בכדורגל כשהיא במקום הראשון, ולשם כך תצטרך לנצח מחר (שני) את בית"ר ירושלים כדי למנוע מהפועל באר שבע לברוח. מאמן האלופה ז'ארקו לאזטיץ' התכונן בהרחבה למשחק החוץ המורכב שממתין לחניכיו באצטדיון טדי.
בשעה זו עורכת הקבוצה אימון לקראת המשחק מחר. אלעד מדמון חולה ולא לוקח חלק באימון, כשבמקביל ווסלי פטאצ'י מתאמן, וגם שגיב יחזקאל חזר להתאמן עם הקבוצה.
לאזטיץ' אמר: "לא הרגשתי את העדרו של סטואיץ' מול מכבי חיפה, כי סתיו למקין ועידן נחמיאס עשו עבודה טובה מאוד. זה לא המשחק הראשון שסטואיץ' פספס. הוא שחקן חשוב, כמובן, אבל אנחנו לא תלויים באף אחד. בטח הגנתית".
המאמן התייחס למפגשים מול בית"ר: "לא ניצחנו גם את טבריה העונה, זה חלק מהכדורגל. בית"ר קבוצה טובה, קודם כל, בטח מול הגדולות. הם לא במאבק האליפות בגלל המאבקים מול הקטנות, מול מי שמשחקות כדורגל הגנתי. אף אחת לא עצרה את הפועל באר שבע כמו בית"ר, זאת קבוצה מיוחדת מאוד. ננסה לשחק את המשחק שלנו, להילחם מולם. אנחנו יודעים כמה הם טובים בבית שלהם, באצטדיון שלהם, בשנים האחרונות. אנחנו יודעים מה המטרה שלנו. ננסה לעשות הכל כדי לנצח".
המאמן התייחס למצב פצועיו: "אלעד מדמון חולה בימים האחרונים. פטאצ'י נעדר מכמה אימונים וכך גם אושר דוידה, נראה בקשר למצבו היום. שיתוף הפעולה של זהבי ותורג'מן? תלוי ביריבה. אנחנו מתכוננים לכל קבוצה באופן שונה ומקבלים החלטות. הם לא קיבלו יותר מדי משחקים זה לצד זה. יש מיליון סיבות להצבה של שחקן כזה או אחר".
"אנחנו צריכים לשחק כמו קבוצה", המשיך. "אני לא רוצה להתמקד בשחקן אחד, אנחנו שומרים על בית"ר כמכלול. צריכים להיות אגרסיביים, מדוייקים, לקרוא סיטואציות טובות בכל יום. יש שחקנים מיוחדים כמו שועה או דיא סבע שיכולים למצוא פתרון למשהו, אבל אנחנו צריכים להיות מוכנים כקבוצה להתמודד עם כל סיטואציה. סיימתי במקום השני עם באצ'קה טופולה בסרביה, על חשבון צ'וקריצ'קי, בגלל שובר השוויון. יש לי ניסיון במרוצים צמודים, אני נהנה מהם. כל עוד יש הזדמנות להילחם על האליפות, נלחם".
לאזטיץ' התייחס להמשך הדרך של ערן זהבי: "הוא יותר מנוסה ממני או מכל אחד אחר, עונה נוספת היא החלטה שלו כשחקן וכאדם. כרגע אנחנו מתרכזים בכאן ובעכשיו, במרוץ האליפות. כולנו מנסים להיות הטובים ביותר שאפשר ב-6 המשחקים הקרובים, הפערים הקטנים. כל פרט קטן חשוב כשאנחנו בשוויון על הפרש השערים".
"ספסולו של גבי קניקובסקי? אני לא מעדיף לדבר על ההחלטות האלה מול התקשורת. גבי יודע מדוע הוא סופסל, זה חלק מהכדורגל".