לצד המשחקים האולימפיים שמתקיימים בימים אלה בפריז, שני משחקי ידידות נפלאים התקיימו הלילה (בין שבת לראשון) בארצות הברית. מילאן ניצחה 2:3 את מנצ'סטר סיטי, ארסנל גברה 1:2 על מנצ'סטר יונייטד.
מילאן - מנצ'סטר סיטי 2:3במשחק שהתקיים בניו יורק שתי הקבוצות הציגו כדורגל התקפי שסיפק משחק רב שערים. ארלינג הולאנד כבש ראשון כבר בדרה התשיעית, כשלורנצו קולמבו השלים צמד בדקות 30 ו-34 משני בישולים של סמואל צ'וקואזה וביצע מהפך, 1:2 איטלקי במחצית.
ג'יימס מקאטי בן ה-21 השווה את התוצאה בדקה ה-55 עבור התכולים, מרקו נאסטי הבקיע את שער הניצחון למילאן בדקה ה-78 וחתם את מבול השערים של ניצחון באדום-שחור.
ארסנל - מנצ'סטר יונייטד 1:2שתי הקבוצות האנגליות נפגשו בקליפורניה, רסמוס הוילונד העלה את השדים האדומים ליתרון מוקדם כבר בדקה העשירית, גבריאל ז'סוס איזן בדקה ה-26 עבור מיקל ארטטה. גבריאל מרטינלי הבקיע את שער הניצחון עבור התותחנים בדקה ה-81.