אחרי פתיחת עונה מגומגמת, מכבי נתניה התפוצצה הערב (ראשון) באיצטדיונה הביתי עם 1:4 גדול על הפועל פתח תקווה. איתן אזולאי, איגור זלאטנוביץ', לירן רוטמן וסטניסלב בילנקי השתתפו בחגיגה, בר נאווי רק צימק עבור המלאבסים שעדיין לא ניצחו העונה.
מאמן מכבי נתניה, רן קוז'וך, סיפר אחרי הניצחון: "היה לנו חשוב מאוד להגיע הביתה ולהראות מול הקהל שלנו שאנחנו קבוצה מספיק טובה. כל השבוע דיברנו על החשיבות של ניצחון כאן, ואני שמח שהחבר'ה שלנו עשו את זה היום". על האפשרות שאיתמר שבירו יגיע לנתניה אמר: "אם זה רשמי אז זה ייצא מהמועדון, אני מעדיף לא להתייחס כרגע לשמועות". על הוצאתו של פלמאן גלאבוב מהסגל: "בסופו של דבר המועדון קיבל החלטה לשתף רק חמישה זרים בשביל המענק. במשחק הזה חשבנו שנכון יהיה לוותר עליו, לגבי העתיד אני עוד לא יודע ונצטרך לשקול בצוות המקצועי בכל משחק לגופו".
שוער מכבי נתניה, רז כרמי, שמח אחרי הניצחון: "כיף לחזור למגרש ואני שמח על הניצחון. אחרי שני משחקים שלא הבאנו נקודות כמו שציפינו, הגענו לכאן וניצחנו והפנים כבר למשחק הבא מול הפועל ירושלים. הסיטואציה בעמדת השוער במכבי נתניה שונה מהרגיל, מבחינתי אני צריך להוכיח את עצמי כל יום וכל משחק - אין מה לעשות. אם יתנו לנו להוביל את הקבוצה אנחנו נצטרך לעשות את העבודה הכי טובה שאנחנו יכולים".