בלי קטשופ ומיונז: החוקים של קונטה

המאמן האיטלקי של טוטנהאם משנה סדרי עולם במועדון ולא מוותר גם על הפרטים הקטנים ביותר

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
קונטה. לא חסרה לו עבודה (Getty)
קונטה. לא חסרה לו עבודה (Getty)
שנה גודל פונט א א א א

אנטוניו קונטה יודע שמצפה לו הרבה עבודה בטוטנהאם. המון עבודה. המאמן האיטלקי המצוין שהפתיע כשבחר להגיע לקבוצה מלונדון שפתחה את העונה בצורה רעה מאוד, סיים ב-0:0 במשחק הבכורה שלו בתפקיד נגד אברטון. כעת, האיטלקי ינסה לנצל את פגרת הנבחרות על מנת להתחיל ולשנות דברים בקבוצה.

אך נראה שהשינויים שקונטה מעוניין להביא לקבוצה לא יהיו רק על הדשא. על פי הדיווחים באנגליה, הוא העביר את שחקני טוטנהאם ניתוח ווידאו של לא פחות מ-75 דקות על המשחק נגד ויטסה ביום חמישי שעבר, והבהיר לחלקם שהוא ממש לא מרוצה מהכושר הגופני ומהמשקל שלהם

התזונה של השחקנים היא אחד הנושאים שקונטה נותן עליהם את הדגש הגדול יותר. הוא הורה להוציא מהתפריט את הסנדוויצ'ים, להוריד את כמויות השמן באוכל ולוותר לחלוטין על קטשופ ומיונז. הוא גם מפציר בשחקנים לוותר על מיצים ממותקים ולאכול יותר פירות.

גם במהלך הקדנציה הקודמת שלו באנגליה, כמנג'ר צ'לסי, אסר המאמן על השחקנים להשתמש בקטשופ ואסר הכנסת מאכלים דוגמאת פיצה לחדר האוכל. אם מישהו דואג, השחקנים עדיין יכולים להשתמש במלח ופלפל.

מחוץ לתחום (Getty)
מחוץ לתחום (Getty)