בעוד קבוצת האם שלו, מכבי פתח תקוה, יורדת לליגה הלאומית, מנור סולומון דווקא חוגג: קבוצתו, שחטאר דונייצק, זכתה היום (ראשון) באליפות אוקראינה בפעם ה-12 בתולדותיה, והשלישית ברציפות, לאחר ניצחון 0:1 על זוריה לוגנסק.
ג'וניור מוראש בן ה-32 כבש את שער הליגה ה-19 שלו העונה, וסייע לכתומים להשיג ניצחון נוסף בדרך לזכייה בדאבל מקומי. בסיום המשחק, הכתומים פתחו פער של 11 נקודות בטבלה על פני יריבתה דינמו קייב, כשנותרו רק עוד שלושה מחזורי ליגה עד סיום העונה.
סולומון, שכבש בגמר הגביע שבו הביסה של פאולו פונסקה 0:4 את אינהולטס ברביעי האחרון, לא שותף אבל מסיים חצי עונה מוצלחת בסה"כ אצל האלופה, בה רשם 8 הופעות ליגה בסה"כ, אבל צפוי להתקדם גם בשנים הבאות.
דונייצק מסיימת את העונה עם 24 ניצחונות, ארבע תוצאות תיקו והפסד בודד, ועם מאזן שערים מרהיב של 65 שערי זכות ורק 10 שערי חובה. כעת, האלופה תחפש לסיים את העונה בצורה טובה ככל האפשר ולהתכונן לשלב הבתים של ליגת האלופות, אליו תעפיל אוטומטית בשנה הבאה.